Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Kaay píše:Dark_one píše:bohemka píše:ale řek bych že těch 50-60 milionů že je to únosná cenaZachraň trávu, sežer krávu!
*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
- Dark_one
- Trvalý BAN
davee píše:Evidentne zijes mimo realitu![]()
Dark_one píše:
Dark_one píše:Kaay píše:Dark_one píše:bohemka píše:ale řek bych že těch 50-60 milionů že je to únosná cenaI'm still alive...
- Kaay
- Killing Spree
To že Kaay není teenager jsem pochopil hned z toho jak napsal že byl v Bosně... Hoši, neumíte číst...Back to Mac - with new Mac Book Pro !
- PC
- Dominating
díky Kaayi za podporu... teď se zde ze mě stal vyvrhel... radši už sem psát nebudu... nemyslel jsem že je dobře že ti lidé zemřeli... tos mě nepochopil Darku... ale to tu nebudu vysvětlovat... protože stejně už teď mě máte za dost hrůzostrašné zjištění... radši v tomto topicu končim...Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
- bohemka
- Rampage
bohemka píše:díky Kaayi za podporu... teď se zde ze mě stal vyvrhel... radši už sem psát nebudu... nemyslel jsem že je dobře že ti lidé zemřeli... tos mě nepochopil Darku... ale to tu nebudu vysvětlovat... protože stejně už teď mě máte za dost hrůzostrašné zjištění... radši v tomto topicu končim...i/quote]
Já ti rozumím a v jednom s tebou souhlasím. A nepřipadá mi, že by některé názory ostatních byly o tolik lepší...nene, oni mluví o válce, ale přitom sami si válku a svět představují jednoduše, jako Hurvínek válku...I'm still alive...
- Kaay
- Killing Spree
Kaay píše:Teď jsi mě tedy naložil na korbuBohužel, již jsem -cet, takže ne teen
![]()
Bohužel to, že ty s námi nesouhlasíš, neznamená, že nás můžeš urážet. Tím klesáš ještě hlouběji.
Až jednou pojedeš do Keni nebo Tanzanie a uvidíš slumy plný tisíců lidí, kteří žijí v bídě a nouzi, možná pochopíš. Do té doby nemluv o někom, komu nerozumíš, v negativních tónech.n/quote]
Tak tim, ze jsi -cet sis taky zrovna nepomohl, byla to tva jedina polehcujici okolnost![]()
Btw. az nekdy pojedu do Afriky a uvidim tam slumy plne tisicu lidi, kteri ziji v bide a nouzi, tak si asi uricte reknu, ze by jim bylo mnohem lip, kdyby je nekdo svezl do koncentracnich taboru a postupne popravil?
Nebo si reknu, ze by jim bylo lip, kdyby jim nekdo rozdal AK-47, aby se v obcanske valce pozabijeli?
Nebo CO TO VLASTNE POCHOPIM az je uvidim? Ze by to chtelo valku? Ta tem lidem urcite pomuze.Zachraň trávu, sežer krávu!
*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
- Dark_one
- Trvalý BAN
Darku Darku...
Jak by ti bylo, kdybys neměl nic než pár milimetrů kůže nad žebry, jak by ses cítil, kdyby tvojí jedinou šancí, jak mít nějaké jídlo, by bylo ho někomu ukrást? Jak by ses cítil, kdyby ses narodil do chudoby a maso měl jen tehdy, když bys ukradl bohatšímu krajánkovi vyhublou krávu, která spásá jedinou úrodnou půdu, kterou ta země má.
Ano, mluvím tu o plynu, o nemocích, které v těchto zemích řádí, ve slumech je 80% nakažených HIVem, neumí číst, neumí nic. Oni nepotřebují zbraň, ale jde tu o to, že tito lidé nás jednou, až se Afrika naplní, zahltí, stejně jako pohltily kulturně nižší barbaři Římskou říši.
Ano, mluvím tu o jejich přemnožení, hnusné slovo, ano, mluvím tu o tom, že lidí je na Zemi prostě moc, že kde jich je hodně, mělo by se na druhé straně ubrat, že eugenika chce geneticky dokonalé lidi, ale moderní lékařství chce lidi sami o sobě. Že prostě tahle matička Země neunese tolik hladovějících Afričanů, Hispánců, Asiatů...zatímco na druhé straně jsou tlustí Češi a Američané.
Rozumíš mi dobře, chce to prostě odlidnit Zemi a začít nanovo, ale těm lidem samo o sobě to nepomůže, psal jsem to předtím, pomůže to Zemi, aby mohla potom pomoct lidem.
A jestli se mě ptáš, jestli bych byl schopný se sám pro tohle obětovat, odpovím ti jasně, že ne, ale pokud by měl kdosi nad námi vybrat, kdo má jít z kola ven a byl bych to já, ano, šel bych. A s chutí, protože ve světě ignorantů je to stejné jako pod kytkama.I'm still alive...
- Kaay
- Killing Spree
Kaay: kdo určuje, jestli těm lidem stojít jejich život za to? To, že nám se zdá jejich život nuzný a strašný ještě neznamená, že na něho nemají právo...ne všechno je černobíléPrávě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
- Majklbig
- Killing Spree