Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
mr_wawra píše:a jak se jim umiralo ve prospech lidstva? urcite byli desne stastny
mr_wawra píše:Muzes zacit u sebe, myslim, ze tem milionum umirajicim lidim byl tehdy nejakej pokrok a zachovani zivota uplne u pr*ele
Mozna by se dal zivot zachovavat i lepsim zpusobem nez je vyhlazovani milionu lidi a tim padem "znehodnocovani" par dalsich generaci, devastovani krajiny...
co rozvijet zivot treba vyvojem leku, hospodarskym rozvojem nebo kolonizaci vesmiru? a vubec, kdo ma pravo rozhodovat vo tom, ktery lidi budou vobetovany v zajmu "prospechu vetsiny"? Jenom dotycny lidi sami.
Kaay píše:Teď to bude znít hnusně, ale Doomsday Clock tikají a jedním z faktorů je ohromná přelidněnost některých oblastí. 40, 50 milionů mrtvých, ač je to hnusný číslo, nic neřeší. Za tuhle cenu mi připadá osud matičky Země stále ještě přiměřený. I kdyby ve válce mělo zhebnout miliarda lidí a já mezi nima, kdybych věděl, že tohle přinese záchranu Zemi, která za 50 let zhebne stejně jako my, bral bych to... e/quote]Majklbig píše:Kaay: obecně řečeno, ale to je jedno, takže až bude bombardovaný tvůj dům a zemře celá tvoje rodina ve prospěch míru, tak to příjmeš jako oprávněné a správné?v/quote]
Já ho chápu, jen nesouhlasímKaay píše:Neříkám, že je správný, ale věřím, že jednou ho pochopíš. /quote]
Kaay píše:Majklbig: Vole, kdybys uměl číst. Na předchozí stránce....
Praděda umřel v Osvětimi v komoře. Strejda zhebnul v Bosně. Druhej strejda teď slouží u chemickejch.
Projížděl jsem Sarajevem.
Stříleli po nás.
Oproti tobě jsem viděl chlapa, kterej se skosil k zemi s včelou mezi světlama. Oproti tobě jsem viděl, jak mu mozek vyletěl z týla, ten chlap ještě stál a střílel...takže mi tady nepovídej vo něčem, co neznáš.a/quote]
Honza Morkes píše:Sorry, možná jsi viděl, co říkáš, ale ty tvé dedukce, co by se stalo, kdyby.... jsou postavený na vetchým základě asi na úrovni trojnásobného diváka Televizních novin.e/quote]
Kaay píše:Tak vidíš. Jen jsem chtěl říct, že pacifismus a antimilitarismus válce nezabrání.
Nejlepší by bylo, kdybysme se všichni, celý lidstvo, vyvraždili a byl by klid.a/quote]
MajorShitus píše:Tys koukám taky sledoval 12 Opic co>/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků