(nejen)Druhá světová válka (nijak veselé téma)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Alcil 8. 5. 2007 21:45

já opravdu nevím, co má mrtvá posádka společného s přístupem k druhé světové
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 5. 2007 21:46

Ted píše:
Darwel píše:Major: Ne nutně všichni. Mě je tenhle měsíc 15 a rozhodně nemám tendence se u dokumentu o WW2 smát. /quote]
Všichni ne, ale většina :|-/quote]

patřím tedy k té menšině...

EDIT: a vim že teď to bude ode mě hnusný... ale řek bych že těch 50-60 milionů že je to únosná cena... kdyby ti lidé nezemřeli tak by v tuhle chvíli asi půlka lidstva běhala po zemi a válčila... WWII ukázala lidem že válčit je zbytečné... a kdyby se to nestalo tak se válčí všude a pořád...
Naposledy upravil bohemka dne 8. 5. 2007 21:51, celkově upraveno 1
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Alcil 8. 5. 2007 21:51

Málo krve=snaha mít co nejmenší rating, ne snaha zastírat hrůzy války :-)
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 8. 5. 2007 21:52

bohemka: Jenže ono se válčí de-facto všude a pořád. Viz blízký východ, tam se to řeže všechno v jednom kuse...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Kaay 8. 5. 2007 21:54

Milá bohemko, prosímtě, nemusíš jezdit daleko, zajeď si do Bosny nebo Srbska...nebo kousek na východ do Gruzie nebo Čečny.
Nebo do Afriky, tam je to až na pár států v klidu.
Nebo do Asie, třeba Myanmar nebo Kambodža, to jsou takové pacifistické státy s armádou o síle půlky Severní Koreje...
Nebo do Latinské Ameriky, takový San Salvador...nojo....
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 5. 2007 21:55

ale ne v takových rozměrech v jakých by se to řezalo kdyby lidi nevěděli co to válka znamená... narážim tim i na tu atomovku... kdyby to nespadlo tak by se to řezalo v daleko většim množství... teď si státy pohrozej jadernou válku ale nikdo se do ní nepustí... protože vědí co by to způsobilo... a nebejt WWII tak by tady padaly bomby jedna za druhou a řezalo by se až běda...

EDIT: toť aspoň můj názor...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Alcil 8. 5. 2007 21:56

bohemka: nevím no, nemluv o věcech, kterým příliš nerozumíš :-)
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Kaay 8. 5. 2007 21:57

Hah, bohemka znalec.
Kdepak, pane, kdepak... Atomovky jsou všude a všichni si jima hrozej a věz, že takovej Pákistán by to na Indii hodil jedna radost. Kdyby se nebál OSN.
Kdyby nepřišla atomovka, byl by svět možná lepší...protože celou druhou polovinu 20. století se vlastně jednalo o atomové soupeření mezi SSSR a USA...a i po pádu SSSR platí, že ten, kdo má atomovku, se může diktovat.

EDIT: Alcil to řekl jednoduššeji a rychleji :mrgreen:
Naposledy upravil Kaay dne 8. 5. 2007 21:58, celkově upraveno 1
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Polaris 8. 5. 2007 21:58

Co k druhé světové a dnešnímu dni z mého pohledu říct? Snad jen to že mě znechucuje to, jak se mezi naší společností šíří polopravdy o osvobození a jak se opět lidé vysmívají osvoboditelům z USA a na druhé straně i Rudé armádě, nechápou že nás osvobodily obě strany a nemalý vliv na porážku nacistů u nás měl i odboj a armáda gen.Vlasova.
A k technologiím které WW2 přinesla nezapomeňte připočíst ten nejdůležitější vynález a to počítač.
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 8. 5. 2007 21:59

Syrovost. Z filmů a všeho se vytrácí syrovost... Autentičnost... Ryan byl svým způsobem autentický ale pak se to zvrhlo v patos... To prostě třebas v té Bitvě o Británii není... Ten film vás vtáhne do děje...

Bohemka - ty se směješ u dokumentů z druhé světové ??? OK, něco ti povím. Mluvil jsem s jednou paní. Stařičkou, 83 let. Byla v Osvětimi... Dr. Mengele chtěl poslat její sestru,hned jak TAM přijeli, starou jako ty do plynu. Ona řekla - Neposílejte ji tam, je silná, bude pracovat. Mengele ji po menším zaváhání vyhověl. Sestra to přežila. Ovšem dalších 80 (slovy OSMDESÁT) příbuzných ne. Jenom z matčiny strany. Z otcovy dalších dvacet... Sto lidí z jedné rodiny... Tak až budeš mít příště chuť se při dokumentu z války smát tak si na to vzpomeň...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 5. 2007 21:59

ale svůj názor mít můžu... vy máte taky svůj a nikdo vám ho nebere... :roll:

a za znalce se rozhodně nepovažuju... zas nemusíte všechno tak zveličovat...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 5. 2007 22:00

PC píše:Syrovost. Z filmů a všeho se vytrácí syrovost... Autentičnost... Ryan byl svým způsobem autentický ale pak se to zvrhlo v patos... To prostě třebas v té Bitvě o Británii není... Ten film vás vtáhne do děje...

Bohemka - eb]ty se směješ u dokumentů z druhé světové ???
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 8. 5. 2007 22:01

Tak ten svůj názor řekni. Za to se ti nikdo smát nebude. Ale ty jsi řekl že se směješ při dokumentu z války a já nechápu čemu. Většina dokumentů nebývá směšných.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Kaay 8. 5. 2007 22:01

Polaris píše:Co k druhé světové a dnešnímu dni z mého pohledu říct? Snad jen to že mě znechucuje to, jak se mezi naší společností šíří polopravdy o osvobození a jak se opět lidé vysmívají osvoboditelům z USA a na druhé straně i Rudé armádě, nechápou že nás osvobodily obě strany a nemalý vliv na porážku nacistů u nás měl i odboj a armáda gen.Vlasova.
A k technologiím které WW2 přinesla nezapomeňte připočíst ten nejdůležitější vynález a to počítač.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 5. 2007 22:02

svůj názor jsem před chvílí řekl... a najdi mi to kde jsem řekl že se směju při dokumentech z druhé světové války... to by mě zajímalo kde jsem to napsal...
bohemka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka