Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Tak to se musí pracovat jedna báseň... Tady naštěstí ovce nemámejezek píše:Jo,kafe v práci je základ,bez toho nefunguju.A těmi ovcemi jsem myslel kolegy z práce,protože jejich tupost se nedá k ničemu jinému přirovnat-/quote]
Jo jo, já už si to asi před půl rokem koupil v Levných knihách za 145 Kčincludes píše:Koukám na aukro, jestli vyhraju aukci o Red Faction 2 a mam stálé nutkání někam ještě přihodit a něco koupit...:/quote]
SCobra píše:jezek píše:Jo,kafe v práci je základ,bez toho nefunguju.A těmi ovcemi jsem myslel kolegy z práce,protože jejich tupost se nedá k ničemu jinému přirovnat-/quote]Tak to se musí pracovat jedna báseň... Tady naštěstí ovce nemáme
s/quote]
No možná, že ze svojí pozice jen ovce nepoznám... Přeci jenom, řízení (a seřvávání) tu obstarávají jiníjezek píše:Tiše závidím.Jednu kolegyni jsem už musel seřvat a ty argumenty...jako děcko v mateřské.e/quote]
SCobra píše: Nj, když nemáš pořádný argumenty, je lepší držet pusu-/quote]
Thowt1 píše:rozmyslam, preco si chce Xemiq zmenit nick, a taktiez dumam nad tym, na co si chce Xemiq zmenit nick, lebo mne sa nick Xemiq celkom paci![]()
idem pozerat Housea a potom vhupnem na ... ucenie :evil:
Jo tak tohle se u nás neřeší...jezek píše:No ono je to spíše,když si chceš udržet práci,nedělej si z docházky holubník...u/quote]
Tady se to bere tak, že pokud stihneš udělat všechnu svoji práci ve stanovených termínech, můžeš si chodit kdy chceš. Samozřejmě, pokud tvoje nechození nekoliduje se zájmy dalších lidí (když nepřijdeš a nic neřekneš a někdo tě bude schánět kvůli nějaké důležité záležitosti, není to ani tady zrovna dobrý).jezek píše:Tak pokud máš stálou 8 hodinovou pracovní dobu s pevně (smluvně) vymezevým dobou od kdy do kdy,tak by se to mělo dodržovat,ne?w/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků