Neherní Mjúzik: nejlepší z nejlepších(pravidla na 1. straně)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Logan007 3. 11. 2008 20:16

hezka volba... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod hotspot 7. 11. 2008 08:10

Nejak to tu umrelo, tak neco nahodim :-) A tentokrat je to vazne pecka, takze se nebojte stahovat.

Made Out of Babies - Stranger
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 11. 2008 10:50

Není co dodat. Blbost ;) ... ... ... která mě absolutně nechytla ... a znovu už bych si to nepustil ...
0/10 . . .
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hotspot 8. 11. 2008 13:00

Zapnul sis vubec repraky?
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 11. 2008 13:38

Rozhodně zaujalo, dost dobrý matroš. Sice takovou hudbu normálně spíš neposlouchám, ale tohle příjemně uběhlo.

Zatím cca 7,5/10
ConPower
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 8. 11. 2008 22:36

fakt hrůza to i eva a vašek by byli snad lepší - 0,5/10
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Raider 9. 11. 2008 12:45

přesně se mi tahle písnička hodila do nálady.... pro mě skvělé na celé čáře. Mám rád takové psycho věci:) Povedené skvěle.... ať už po technické či melodické stránce:) Jen holt musíte být trošku náročnější posluchač abyste to ocenili:) 9/10 bod strhávám za to řvaní té ženské... protože se mi vůbec nelíbí:) ale jinak udělala kus práce
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 11. 2008 14:00

Koukam ze kdyz sem nehodim nejakou primitivni odrhovacku, uz padaji veskrze nuly. Dalsi at si jede kdo chce, ja odtud mizim...
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mareq0 9. 11. 2008 14:14

Něco vám tu nahodím :D
Obešel já polí pět!
mareq0
First Blood

Odeslat příspěvekod includes 9. 11. 2008 20:31

Pro příště k tomu můžeš hodit aspoň název, že je to Zina a Stereophonix Punk.
Tohle se vysílalo v rádiu a telce v roce cca 2003 :) Pamatuji si, protože jsem tuhle ženskou viděl naživo.

5/10 za svůj styl
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DevAstor 10. 11. 2008 13:08

Katusu mam rad :) ale tohle je dost punkove surove, taha me to za usi, chtelo by to sladit 6,5
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 11. 11. 2008 12:35

Tak po dlouhé době opět zpět:

Made Out of the Babies - Stranger
- pro mě asi jedna z nejlepších skladeb na posledním album the Ruiner. Tahle rocková banda se spoustou příměsí (noise, post hardcore i post metalových vlivů tatíčků Neuroris - tohle třetí album ale už není pod Neurot, že ne?) má co nabídnout, ale chce to trochu trpělivosti a trochu hudební vyspělosti.

Jinak, poznámka na závěr, jestli znáte kapelu Battle of Mice nebo Red Sparrows, některé členy těhle "dětiček" tam najdete.
Já dávám, stejně jako u "myší" bod nahoru díky vokálu. Julie má skvělej hlas a parádně sedí do výstavby muziky.
9/10

Zina - Kaťuša
- ee. Proti songu předchozímu je tohle hudební batole, kterému nenarostly ještě ani vlasy.
1/10
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 15. 11. 2008 17:41

Tohle se mi nikdy moc nelíbilo...

Tak 3,5/10

A dovolím si nahodit další, protože to tady nějak chcíplo. Menší hodnocení jak 8,5/10 neočekávám. :-))

Finntroll - Forsvinn du som Lyser

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Raider 15. 11. 2008 18:24

Finntroll! ... na to není co říct:) nedávno jsem na nich byl a zážitek jak prase! 10/10 sem holt trollí:)
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 15. 11. 2008 18:28

Vybral jsi jednu z těch jejich lepších.. Aspoň podle mých měřítek. 8,5/10
kurcatovium
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka