Neherní Mjúzik: nejlepší z nejlepších(pravidla na 1. straně)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 5. 2008 23:06

Tak poprosíme hota. ;-)
ConPower
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 5. 2008 12:14

Takze si dame zase Textury, tentokrat uz hitovku z letosniho alba. Doporucuju pozorne poslechnout az do konce, je to hodne variabilni.

Textures - Storm Warning
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 9. 5. 2008 13:22

Pěkný, není to pomalý jak jiný písničky začátek není tak dlouhej jak to bejvá u většiny. Takže dávám 9/10
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 5. 2008 13:32

:D Clovece, uz jsi mi zacinal chybet :D
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 9. 5. 2008 13:48

7/10

Je to velmi variabilní, a v jistých částech velmi dobré, ale jisté částí jsem vyloženě nemusel... Na tohle si asi člověk musí chvilku zvykat. ;-)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 5. 2008 13:49

hlavne ze zacatku tomu silne chybi melodie, bylo to posluchatelne, ale nic extra 5
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 9. 5. 2008 14:00

Super!

Už tu byli? Nevím. Ale asi si tu fošnu budu muset sehnat. Tohle je skutečně můj styl.
Ten začátek a vůbec spousta prvků v celém songu působí dost "math"ematicky, oni tam píšou, že jsou i math, ale čistý math to asi nebude. Dost progrese na death metal, když se k tomu připočte naprosto skvělý vokál, vzniká vyriabilní song. Ta banda má rozhodně co nabídnout a já asi budu muset sáhnout do trezoru pro prašule. Tohle se totiž vyplatí poslouchat.

9
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 9. 5. 2008 14:04

Parádní hudba, kytary, toť vše ... 7/10
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 5. 2008 14:06

Ja tomu rikam progresivni mathcore... Chemist muze jet dal. (btw. Silhouettes si u mne stoji na stejne, mozna jeste vyssi urovni nez Drawing Circles, takze bych ti ji urcite doporucil ;-) )
hotspot
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 9. 5. 2008 14:14

Tak to jo...tak to asi projedu naše krámky a Prahu, co nabídnou...

No a protože si pamatuju, jak krásně rozporuplná hodnocení tu byla na poslední (a asi první Callisto), co jsem dával, prdnu sem další.
Předloňské album Noir se dočkalo celkem slušných recenzí, ačkoliv hudba téhle finské kapely neoplývá ničím naprosto oslňujícím nebo překvapivě inovativním, drží se víceméně linek nastolených moderní post metalovou vlnou Isis nebo Neurosis, ale dokáže si udržet celkem zajímavé vlnky...a vůbec, co bych tu žvatlal:

Callisto - Wormwood

- myslím, že někteří jedinci odsoudí, jiní vyzdvihnou. O tom to asi bude :-)
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 9. 5. 2008 14:27

zajímavé.. převkapily mě jazzové prvky, vokál nebyl vůbec vtíravý takže se dal přežít, pohodovej poslech

7/10
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 5. 2008 14:30

sice mam radeji sviznejsi songy, ale tahle pohodicka okorenena growlem se poslouchala hodne prijemne 7
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 9. 5. 2008 16:47

Tak až dá třetí, může dát třeba Heady.
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 9. 5. 2008 19:16

tak vzhledem k tomu že zejtra ráno odjíždím tak to sem hodím teď, můžete ještě pak hlasovat k chemikovi :-)

jinak po mě a 3 hlasech k mému songu má slovo kdo chce

3 Doors Down - Train

http://www.edisk.cz/stahni/42699/01._Tr ... .24MB.html
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 9. 5. 2008 23:16

aaale dalo sa to, take americko-radiovo-rokove (co u mna ale neznamena nutne zle) 7/10
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Předchozí stránkaDalší stránka