Pro mě až příliš klasický hip-hop, bez nápadu, dobré melodie nebo aspoň překopaného tleskání Rapování na kameru taky bez nápadu, vlastně celá písnička postrádá nápad.
Pro mě šedý průměr: 5/10
Tri bodiky za respekt vuci tem hochum, za dokazali tuhle hudbu nejen prodat, ale jeste na ni i solidne vydelat (pritom nejsem vylozene odpurce zanru, mam jedno album Snoop Doga a to se posloucha prekvapive dobre..tohle je ale... inu poslechnete si to sami )
Zachraň trávu, sežer krávu!
*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
OK, necakal som hodnotenia vyssie ako 5/10. Viem ze vela z vas tento styl nemusi. Prave preto som dal tuto skladbu, cakal som ze by sa to mohlo aspon trochu pacit. Mozno keby som dal nejaku zo svojich najoblubenejsich tak by sa vam to pacilo viac.
Nevypadá to, že Dark_one něco nahodí, takže se toho chopím já. Tentokrát to budou mí velcí oblíbenci My Dying Bride. Vybral jsem je také proto, že se zatím nehodnotil žádný doom metal. Bude to od nich straší věc, kdy byl ještě v jejich sestavě Martin Powell hrající na housle, které tomu dodávaly tu správnou temnou (místy až depresivní) atmosféru.