u mna na skole je vela maskeriek tak je na co pozerat
<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
Jinak k tomu Irsku a zrzavím, brácha byl loni v UK (takze skoro za rohem) a ríkal ze tam zádného anglicana nepotkal. Prý to tam je samí Ind, Pákistánec nebo Polák. Po dvou mesících se vrátil a vzhledem k tomu ze je zrzavý jako liska, tak to s tím "vsichni by chteli do Irska" asi nebude tak horké
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
ci woe, jakto ze mi to porad pise, ze uz bylo z tohoto pocitace hlasovano, kdyz nebylo..kuva..
DRUMANDBASS 4EVER!! -= CHIPMUNK CLUB MEMBER=- HUNG UP ON XBOX 360... ...zásnuby... "já jsem tak vožralej, že nemam ani tužku!" Im the killer that's right, killers don't die so easy!