Kytice a plyšáci to je moje. Na to je tygr... pardon JÁ mistr... Prostě kdybych měl moneys tak akorát-nemyslím hned nějakej super plat, abych ale už nemusel bydlet s mamkou,moh si platit hypo a třebas si pořídit i auto-na leasing samozřejmě... Jenže ve vodách kde lovím -tj. seznamka. cz. narážím buď na hloupé(já čekám na prince na bílém koni.)nebo ošklivé (nečistím si zuby, vypadám jak cuchta a mám komplexy) případně já nechci dělat - já se chci bavit - jsem atraktivní a chci prachy a aby mě někdo živil (typ "průměrná misska" nebo ještě lépe Gabrielle ze Zoufalek (Ta co ji hraje Eva Longoria). Malej problém je v tom že já nechci lhát takže napíšu všechno co je pravda (student, postava plná a navíc abstinent.) a pak se mi samo nikdo neozve... Nebo ozve a... Jo, dopisuju si s jednou holkou,která mě viděla naživo a neutekla ale ozvývá se občas... Po fiasku z léta už rozhodně nechci ani žádnou kolem třicítky... V podstatě chci normální, rozumnou studentku,žádnou s prominutím štětku nebo ubulenou nanynku či namyšlenou dámičku... Rovněž nestojím o typ hezká jako obrázek ale hloupoučká... Jasně, možná by byla, promiňte mi ten výraz "šukézní" ale co jiného ? Hezké, inteligentní,sebevědomé dívky, bývají vesměs zadané a jaká škoda - i věrné !
Holky jsou pro buzíky ? To je nějaký jinotaj nebo co ?
Ačkoliv-nedávno jsem si koupil takovou malou knížečku s obrázky od Neprakty (fakt malou, vejde se to do kapsy u košile.) a v ní je - přesně na tohle téma vtip. Nahá žena se muchluje s milencem na pohovce, ten jí hladí bradavky a ona vece ke svému muži ("Namalovaný blonďáček")Copak buclíku, to už ten sjezd homosexuálů skončil ?" (Musíme však vzít na vědomí že Neprakta tvořil hlavně za minulého řežimu a tehdy byla homosexualita trestný čin,takže mnozí gayové se ženili a pokud možno se neprojevovali,takže je možné že nějaké sjezdy gayů fakt existovaly Ostatně gayové byli prý přeřazování v 50.letech k PTP,vzpomíná
na to i Švandrlík,prý působili jako kancelářské síly.)
(Promiňte, vydíte, pedagogická deviace, už Vám zase dělám přednášku, sorry

)