Holky a vše kolem nich- ctete pravidla na prvni strane

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mr_wawra 25. 2. 2008 21:52

Neexplicitni, a tedy elegantni poukazani na slabej intelekt danyho jedince ma vzdy neco do sebe, jen houst ;)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 25. 2. 2008 22:36

... je to vůl
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod HAck_SG 26. 2. 2008 09:08

Darwel: do toho, to vždycky pobaví :D
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 26. 2. 2008 09:24

Ale jinde,zkuste se držet tématu.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 2. 2008 20:18

PC píše:Nooo možná by si pomoci mohl. (SZ) Ovšem pozor - může z toho být rozvod !

PS: Potřebuju někoho kdo umí s Photoshopem a rád se zapojí do téhle taškařice... V rámci vědy ;) bohužel zadara :( (Nikdo mě nesponzoruje, dělám to čistě na své t-shirt...)t/quote]

O co jde?:)
Já si myslím, že na těch penězích ani moc nezáleží, jde jen o to, jestli ty sám si myslíš, že jsi schopen živit rodinu, až bude manželka na mateřský atd... Pokud se budeš snažit, tak vlastně tvoje potencionální partnerka ani nepozná, že sotva uživíš sám sebe :-) Jenže to by ses nesměl děsit kvalitních restaurací, větších kytic a okázalejších dárků :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 26. 2. 2008 20:33

O víkendu jsem byl v bazénu a fitness. Zjistil jsem - i tlustčí než jsem já mají ženské. Z vyprávění jedné své známé jsem zjistil že její dcera chodí s klukem co je starý jako já a taky studuje. Takže ani v tomhle by teoreticky neměl být problém. Samozřejmě, když zhubnu a konečně už završím tak nějak svoje vzdělání a zapojím se do praktického života (což bych už potřeboval jako sůl, mě už nebaví nárazové brigády a přivýdělky ze kterých si zas toho tak moc dovolit nemůžu.

Co se kvalitnějších restaurací týče v těch se stravuju běžně, nejsem typ co vymetá mekáče a ká ef céčka. Spíš by byl problém s okázalýma dárkama, jakpak je mám koupit když není z čeho ? A co je to okázalý dárek ? Diamantový prsten ? Dovolená na Havaji ? Auto ? Vila ? Kožich ? Děkuju pěkně, takovouhle holku co by to po mě vyžadovala bych teda nechtěl, protože to není snad ani láska ale jen taková lepší forma prostituce. Nejsem hokejista, ani fotbalista, úspěšný podnikatel ani známý umělec. Jsem obyčejný student, který si přivydělává tím že občas někam něco napíše...Kdepak mám na tohle vzít ? Samozřejmě že lakomec nejsem a přítelkyně by rozhodně netrpěla ale na nějakou okázalost nemám peníze.
Naposledy upravil PC dne 26. 2. 2008 20:45, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 2. 2008 20:42

No tak vidiš, a ty jsi nám to nechtěl věřit...
Jsem psal okázalejší, ne okázalé... Tím myslím nějaký šperk třeba... Nebo prostě něco dražšího - velkého plyšáka, kytici růží...
U tebe, stejně jako u mě, jde čistě o vlastní sebevědomí... Když pořád budeš žít v tom, že tě žádná holka chtít nemůže, tak tě žádná chtít nebude...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 2. 2008 20:47

Nechci vam do toho kecat, ale holky jsou pro Buziky..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 26. 2. 2008 20:52

:D :D :D
nemuzu si pomoct, Seguv prispevek me lehce rozsekal, i naprostej faktickej nesmysl muze mit neco do sebe :)
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 2. 2008 20:54

jj prave, kdyz sem to tenkrat uslysel v jednom filmu sel sem do kolen... :)

Ted si ale ctu PCho prispevky.. Ovsem nez dostal Dark Ban tak to asi bylo taky zajimavy.. 8)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 26. 2. 2008 21:07

Kytice a plyšáci to je moje. Na to je tygr... pardon JÁ mistr... Prostě kdybych měl moneys tak akorát-nemyslím hned nějakej super plat, abych ale už nemusel bydlet s mamkou,moh si platit hypo a třebas si pořídit i auto-na leasing samozřejmě... Jenže ve vodách kde lovím -tj. seznamka. cz. narážím buď na hloupé(já čekám na prince na bílém koni.)nebo ošklivé (nečistím si zuby, vypadám jak cuchta a mám komplexy) případně já nechci dělat - já se chci bavit - jsem atraktivní a chci prachy a aby mě někdo živil (typ "průměrná misska" nebo ještě lépe Gabrielle ze Zoufalek (Ta co ji hraje Eva Longoria). Malej problém je v tom že já nechci lhát takže napíšu všechno co je pravda (student, postava plná a navíc abstinent.) a pak se mi samo nikdo neozve... Nebo ozve a... Jo, dopisuju si s jednou holkou,která mě viděla naživo a neutekla ale ozvývá se občas... Po fiasku z léta už rozhodně nechci ani žádnou kolem třicítky... V podstatě chci normální, rozumnou studentku,žádnou s prominutím štětku nebo ubulenou nanynku či namyšlenou dámičku... Rovněž nestojím o typ hezká jako obrázek ale hloupoučká... Jasně, možná by byla, promiňte mi ten výraz "šukézní" ale co jiného ? Hezké, inteligentní,sebevědomé dívky, bývají vesměs zadané a jaká škoda - i věrné !

Holky jsou pro buzíky ? To je nějaký jinotaj nebo co ?

Ačkoliv-nedávno jsem si koupil takovou malou knížečku s obrázky od Neprakty (fakt malou, vejde se to do kapsy u košile.) a v ní je - přesně na tohle téma vtip. Nahá žena se muchluje s milencem na pohovce, ten jí hladí bradavky a ona vece ke svému muži ("Namalovaný blonďáček")Copak buclíku, to už ten sjezd homosexuálů skončil ?" (Musíme však vzít na vědomí že Neprakta tvořil hlavně za minulého řežimu a tehdy byla homosexualita trestný čin,takže mnozí gayové se ženili a pokud možno se neprojevovali,takže je možné že nějaké sjezdy gayů fakt existovaly Ostatně gayové byli prý přeřazování v 50.letech k PTP,vzpomíná
na to i Švandrlík,prý působili jako kancelářské síly.)

(Promiňte, vydíte, pedagogická deviace, už Vám zase dělám přednášku, sorry ;))
Naposledy upravil PC dne 26. 2. 2008 21:16, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 26. 2. 2008 21:15

PC, co ta tvoje škola, tam zadny pekny holky nejsou nebo co? .)
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 26. 2. 2008 21:28

Škola ? Jejej, tam je jich moře.V létě jsou to muka, ta záplava ňader a bosých nohou ;),bříšek a zadečků... Vždyť jsem tam kvůli nim šel ! (Peďááák.) Jenže-nějak není pořádná příležitost se s nima seznámit víš ? Když jsem byl na minulé škole, tak tam vládl čirý post-školní ruch. Každý tam znal každého, byly tam besedy s hosty, filmy... Teamová práce... Tvůrčí dílny. Takové domácí prostředí.Současně tam vládlo i zdravé soutěžení-člověka tam něco motivovalo. Nevadilo mi když jsem tam byl dlouho do večera. Dnes tomu říkám "Old good times".

Univerzita je úplně jiný svět. Dodnes se v ní plně neorientuju a mám li být upřímný-nezvolil jsem zrovna sobě tu pravou aprobaci (proto se také teď hlásím jinam.) kdyby bylo čistě po mém tak už jsem dáávno někde jinde,někde kde se budu cítit lépe. Jakpak se mám s někým seznámit když tam na mě všechno padá ? Jakmile skončí přednáška utíkám pryč. Ve škole se snažím být jen nezbytně dlouhou dobu. Proč si asi myslíte že jsem tak často na netu ? Hmmm ? Vždyť se tam nic neděje ! V ročníku je nás sto. Jakpak mám všechny znát ? Když k tomu ani není žádná velká příležitost ?
Jediná motivace je dodělat to a zmizet, zmizet na obor který mi vyhovuje. Ovšem kvůli rodině to musím dodělat i kdyby hrom bil a trakače z oblohy padaly. Navíc se říká že učitelka není povolání ale diagnoza anebo poslání. Je fakt ty nejlepší učitelky co jsem měl zůstaly celý život samy. Sám beru peďák spíš jako přípravu na otcovství,než na to že bych učil ;). Proto jsem taky trochu *****ý že pořád nic (a škola - teda fofr abych měl všechno a pokud možno na první pokus - protože zk. nerad opakuju.) mě deprimuje. Když Pánbů dá rád bych už měl do sedmi-deseti let famigliu, nechci je mít v pozdním věku... Jedna moje známa tuhle rodila je ji čtyřicet a jejímu mužovi ještě víc. Tak takhle bych nerad dopad.
Naposledy upravil PC dne 26. 2. 2008 21:40, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 26. 2. 2008 21:29

PC, ale ono není potřeba poznat všechny, ono by stačilo pár. :wink:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 26. 2. 2008 21:36

PC, pokusil ses aspon nejak letmo seznamit? treba vo pauze nebo tak nejak.. sakra, tady mas barak plnej holek a jeste si stezujes, snaz se neco vykoumat .)
mr_wawra
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka