Holky a vše kolem nich- ctete pravidla na prvni strane

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 1. 2. 2008 11:04

->Coft: A nebojis se o svoje zdravi, kdyz je tak od rany? :)
Me osobne by dost stvalo, kdyby si me holka davala ve fotbalu, v CSku a kdyby to bylo jeste nedejboze v Tekkenu, asi bych se sel povesit na nejblizsi strom :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Coft 1. 2. 2008 11:06

Já bych z vlastní zkušeosti doporučil papucekovi aby si našel nějakou kámošku a chodil s ní ven nebo prostě s ní nějak kecat a nebo si jít zablbnout někam s kámošema tekhle se dost rychle zapomíná.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 1. 2. 2008 11:08

Nebo muze zacit hrat nejake MMORPG, to take zapomene na vsechno. Problem je v tom, ze uz se z toho mozna nedostane :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Coft 1. 2. 2008 11:11

Ano znám pár takovejch lidí např. WoW kámoš je na něm tak závislej že ve škole má sebou notebook a na každý hodině hraje a přitom učitelům říká že dělá zápisy. Ale zase takový http://www.runescape.com co hraju já někdy tak to není tak hrozný na chvíli to člověka omrzí a pak ho to zase chytne
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 2. 2008 21:18

Zrovna tu sedím a holka, o které jsem věřil, že bych s ní mohl strávit zbytek života povídá, že neví jestli chce děti a jestli někdy nějaké chtít bude, tak nechce mít vedle sebe chlapa. No nenasralo by vás to?
A já připravoval takový pěkný překvapení na Valentýna... :cry:
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 9. 2. 2008 21:22

To já na Valentýna teď upřímě řečeno seru ato z vysoka protože s mojí holkou jsme se chytli protože jí už zas nějaká holka nakecala že mám jinou. a navíc sv. Valentýn je pro mě jako den díkuvzdání. Jednou jsem ho slavil a to bylo první rok co jsem chodil s Lindou, ale teď to už nestojí za nic
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 9. 2. 2008 21:38

co no ja budu na valentina taky sam tak co
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 2. 2008 21:56

Kéž bych ji nemiloval... To bude sakra těžkej půlrok, než nám tu vyprší nájemní smlouva... Každý den...
Mohl bych se aspoň pokusit ten její názor na chlapy změnit...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod srato 9. 2. 2008 22:07

PC píše:Našel jsem něco k tématu - aneb když jdou holky do války... Fotky dívek v armádě z celého světa. Kochejte se, pánové :D

http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... =12&/quote]

trochu mne zaskocilo ze ta prislusnice Estonske armady ma v rukou jinou zbran nez maji ve vyzbroji :(
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 9. 2. 2008 23:39

sakra, tady je to ale depresivní topic...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 9. 2. 2008 23:49

Coft píše:To já na Valentýna teď upřímě řečeno seru ato z vysoka protože s mojí holkou jsme se chytli protože jí už zas nějaká holka nakecala že mám jinou. a navíc sv. Valentýn je pro mě jako den díkuvzdání. Jednou jsem ho slavil a to bylo první rok co jsem chodil s Lindou, ale teď to už nestojí za nict/quote]
Tohle je tak depresivní, až mám chuť Coftovi chuť něco udělat takovým tím velkým Valentýnským ocelovým srdcem...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 10. 2. 2008 00:09

Valentýn? ten hnusný komerční svátek? musím to slečně nějak rozmluvit... :-?
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 10. 2. 2008 00:12

kurcatovium píše:sakra, tady je to ale depresivní topic..../quote]

Nechtej abych jeste ja vypravel :D

Ale Coft to ma jako nejkrutejsi, bez debat.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 2. 2008 00:18

Jsem sám, kdo má chuť Cofta uškrtit valentýnskou stužkou?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Chemist 10. 2. 2008 01:23

Coft píše:To já na Valentýna teď upřímě řečeno seru ato z vysoka protože s mojí holkou jsme se chytli protože jí už zas nějaká holka nakecala že mám jinou. a navíc sv. Valentýn je pro mě jako den díkuvzdání. Jednou jsem ho slavil a to bylo první rok co jsem chodil s Lindou, ale teď to už nestojí za nict/quote]

:shock:

To jde v tvém případě mít jinou? :shock: :shock:

EDIT: Pardon, asi jsem moc opilej.

/My s přítelkou na Valentýna taky serem, jenom se jdem v pátek řádně ožrat.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka