Me osobne by dost stvalo, kdyby si me holka davala ve fotbalu, v CSku a kdyby to bylo jeste nedejboze v Tekkenu, asi bych se sel povesit na nejblizsi strom

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
PC píše:Našel jsem něco k tématu - aneb když jdou holky do války... Fotky dívek v armádě z celého světa. Kochejte se, pánové![]()
http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... =12&/quote]
Tohle je tak depresivní, až mám chuť Coftovi chuť něco udělat takovým tím velkým Valentýnským ocelovým srdcem...Coft píše:To já na Valentýna teď upřímě řečeno seru ato z vysoka protože s mojí holkou jsme se chytli protože jí už zas nějaká holka nakecala že mám jinou. a navíc sv. Valentýn je pro mě jako den díkuvzdání. Jednou jsem ho slavil a to bylo první rok co jsem chodil s Lindou, ale teď to už nestojí za nict/quote]
kurcatovium píše:sakra, tady je to ale depresivní topic..../quote]
Coft píše:To já na Valentýna teď upřímě řečeno seru ato z vysoka protože s mojí holkou jsme se chytli protože jí už zas nějaká holka nakecala že mám jinou. a navíc sv. Valentýn je pro mě jako den díkuvzdání. Jednou jsem ho slavil a to bylo první rok co jsem chodil s Lindou, ale teď to už nestojí za nict/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků