Holky a vše kolem nich- ctete pravidla na prvni strane

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 28. 1. 2008 23:19

Dark_one píše:
kurcatovium píše:jezek: ne a ani to neplánuju... /quote]
Coze, jak to muzes napsat? Ja taky ne, ale navsteva Stodolni je na jedne z prednich pricek meho to-do listu :)
(hned po koupi PS3 a ceste do Thajska :mrgreen:)

mé priority jsou jiné, před návštěvou stodolní je i "Naučit se esperanto" a "Podplavat na jeden nádech severní pól" ...
Stodolní je mi jednoduše uplně u pozadí
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 29. 1. 2008 07:01

A dobře děláš,je to jenom vyhypovaný podnik,kde není o co stát.Krom Levského :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod papucek 31. 1. 2008 21:05

Prave jsem prisel ze schuzky se svoji ex-pritelkyni.Videl jsem ji poprve za posledni 2 mesice co jsme se rozesly.Zustal mi poni prazdny byt a 6let krasnych vzpominek.Boze jak ja ji stale miluju :( Omlouvam se vam za tuhle moji soukromou zpoved ale momentalne jemi fakt hodne mizerne :(
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Heady569 31. 1. 2008 21:28

nevadí, byli tu i horší :-D na PCho furt nemáš....
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 31. 1. 2008 21:37

Jooo, co jsou to dva měsíce proti jedenácti letům ;) Zkus ji získat zpátky, pokud miluje i ona tebe tak by to třebas šlo. Pokud ne-jest to smutné ale určitě si najdeš jinou-lepší !
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 1. 2. 2008 06:46

Slepovaný hrnek je jednou pro vždy jen slepený...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Coft 1. 2. 2008 06:51

Kdo to řekl??
Jo jinak předevčírem jsem byl s mojí holkou a kámošem v parku a hráli jsme fotbal, nevěřili byste jak holka dokáže tvrdě kopnou do míče. Trefila mě do xichtu a k tomu se mi spustila červená tak že jsem měl celý triko rudý, včera jsme zaase hráli s ní Counter Strike a ona to nikdy nehrála a pořád dávala Headshoty. Tak mi řekněte kde se to v těch holkách bere??
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 1. 2. 2008 06:53

Náhoda :wink:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod papucek 1. 2. 2008 07:00

Jo jezku,vidim to naprosto stejne.Jenom je pro momentalne hrozne tezke zit bez ni.A uz vubec si nedokazu predstavit,zit s nekym jinym.A samota je zla vec...
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 1. 2. 2008 07:03

To Ti bohužel věřím a takhle nejde nijak pomoct.Zkus to vydržet,nic jiného Ti stejně nezbývá :?
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod papucek 1. 2. 2008 07:14

Snazim se.Na stara kolena(27),jsem se vratil aktivne k hrani her,dotahl konecne internet a zacal jsem prispivat na jedno herni forum:-)Furt lepsi nez chlastat. Dik za podporu
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 1. 2. 2008 07:31

No to Tě sice šlechtí,ale zase sedět zavřený doma taky není zrovna 2x dobrý.Ale mi v podobných věcech vždycky pomohl Q3A a pořádně se vyřádit :wink: Ale zase takový rozchod jsem nikdy nezažil...
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Coft 1. 2. 2008 09:01

jezek píše:Náhoda :wink:>/quote]

Náhoda jo?? Jednou jsme měli s holkama tělák a ona narvala učitelku míčem tak že spadla na zem, tek nevím jestli náhoda
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod :D 1. 2. 2008 09:36

pareni jako odreagovani schvaluju, ale je ti 27, vem uspory, vlitni do kramu, zkrasli se at mas sebevedomi velky jako titanic a hura schuzovat. Jestli to mas v hlave tak spatny, ze po 2 mesicich jeste vis ze ji milujes, prestan se sni stykat, bavit, odrizni ten kontakt at se procistis, jiny reseni fakt neni. Zacni zit jinej zivot, jedine tak na to zapomenes a pozdeji se zase muzes vratit do normalu. Dulezity je si rict "ja na to proste ********" a jit novou cestou. Ver mi .) ;)
Tam, kde ostatní končí, my začínáme... HONDA
:D
First Blood

Odeslat příspěvekod Dark_one 1. 2. 2008 11:03

->papucek: Muzu vrele doporucit abolutni odriznuti kontaktu. Zazil jsem rozchod cca po trech letech, takovy neprijemny, ale prezil bych to. OVSEM to bych se s ni nesmel vidavat temer denne, coz bylo neuveritelne ubijejici a samozrejme pokud mas nekoho neustale pred ocima, blbe se na nej zapomina :)
Jednoduse - sejde z oci, sejde z mysli 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka