Chemist píše:Heady569 píše:
Celkem *****...
tj po par pivech by se me taky libila

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Chemist píše:Heady569 píše:
Celkem *****...
Tomkalhotka píše:Darwel píše:Bla bla bla...![]()
Každopádně dneska jsem potkal něco jako svůj "zlatý grál".
Ta holka nebyla zas až tak pěkná, teda alespoň ne podle dnešních měřítek krásy.
Přírodní bruneta, co jsem stačil vypozorovat. Nenalíčená, možná řasenku. Měla pihy. Vlasy do drdolu, lehké zelené plátěné šaty, patchworkovaná kabelka, k tomu dřevěný (bambusový) náhrdelník a náramek. Na dobarvení efektu měla šněrovací sandále. Ta holka byla naprosto přesný opak veškerých barbín, rádobydrsných punkerek a podobných individuí. A přesto byla naprosto nádherná. Trošku zkormouceně jsem si uvědomil, že podobných holek moc není. A pak jsem si uvědomil, že vážně nemám rád barbíny.
skoda ze si zlaty gral nevidel pod kalhotkama treba by se na tebe usmala tropicka dzungle s bohatou vegetaci a prirodnim syrem . . .
Proč myslíš, že káždá, která není barbie se o sebe ani jinak nestará?Tomkalhotka píše:Darwel píše:Bla bla bla...![]()
Přírodní bruneta, co jsem stačil vypozorovat. Nenalíčená, možná řasenku. Měla pihy. Vlasy do drdolu, lehké zelené plátěné šaty, patchworkovaná kabelka, k tomu dřevěný (bambusový) náhrdelník a náramek. Na dobarvení efektu měla šněrovací sandále. Ta holka byla naprosto přesný opak veškerých barbín, rádobydrsných punkerek a podobných individuí. A přesto byla naprosto nádherná. Trošku zkormouceně jsem si uvědomil, že podobných holek moc není. A pak jsem si uvědomil, že vážně nemám rád barbíny.
skoda ze si zlaty gral nevidel pod kalhotkama treba by se na tebe usmala tropicka dzungle s bohatou vegetaci a prirodnim syrem . . .
lu.kas píše:Proč myslíš, že káždá, která není barbie se o sebe ani jinak nestará?Tomkalhotka píše:Darwel píše:Bla bla bla...![]()
Darwel: Proti rozumnýmu používání kosmetiky vůbec nic nemám a některý ty poloplastový dívčiny se i rád podívám, i když tím to tak skončí, protože obvykle mívaj v hlavě nas*áno...
A typy, jakej popisuješ ty mám taky rád, pokud je fakt hezká, na přírodní krásu nic nemá.
A co se týče hippies / greenpies - tyhle hnutí fakt rád nemám, už proto, že -náctiletá holka o tom zřejmě bude vědět houno a hlásit se k něčemu takovýmu z rádoby drsnosti
A vzhled jaký Darwel popisuje ještě vůbec nemusí znamenat, že se k něčemu takovýmu hlásí
U nás na škole je jedna taková, zásadně nenalíčená, evidetně hippies oblečení (batik, páskový sandále, číny...) a pokud vím, jediný, k čemu se trochu kloní je nějaký směr budhismu. Btw. je o trochu starší - odhaduju tak 18-19
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků