Chlapy...teď si podržte ... moje krásná spolužačka Terka...fakt do pohody kočka, je to síla, normálně bych to do ní ani neřekl ... ale je šikovná... Terko, mám Tě rád !
DRUMANDBASS 4EVER!! -= CHIPMUNK CLUB MEMBER=- HUNG UP ON XBOX 360... ...zásnuby... "já jsem tak vožralej, že nemam ani tužku!" Im the killer that's right, killers don't die so easy!
ci woe.. ..prej nekdy zlochtat.. .. jeste mi rekni, ze bys ji zacal lochtat (pekne na brichu viid, ona by ti zajela rukama pod tricko a zacala by te lochtat taky.. a v tu chvili bys rekl: "ne, sakra co delas, pojd si ***** honem povidat!! " )na pokecani hezkou holku nepotrebujes ..
DRUMANDBASS 4EVER!! -= CHIPMUNK CLUB MEMBER=- HUNG UP ON XBOX 360... ...zásnuby... "já jsem tak vožralej, že nemam ani tužku!" Im the killer that's right, killers don't die so easy!
To jo Ale k fotce, mě se v obličeji nějak zvlášť nelíbí. A to, že jí je 15 ale vypadá na 18+ (podle mě) je spíš zásluha fotografa a maskéra, a i kdyby ne, nevím, co je na tom pozitivního...