Holky a vše kolem nich- ctete pravidla na prvni strane

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Coft 3. 3. 2008 20:35

mr_wawra píše:Tak jste prece jenom maly deti, takze ty vztahy nemusite zas brat tak vazne... aspon at je sranda.

No moment jako já tu holku měl rád jo a ona mi udělala tohle takže nechci znova něco takovýho zažít
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod mr_wawra 3. 3. 2008 20:38

jeste zazijes veci.. :)

ale kdyz to nechces zazit, tak se na to vyprdni, jednoduchy.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 3. 3. 2008 20:39

Ano, dám tedy na tvou radu, díky
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Raider 3. 3. 2008 20:39

mr_wawra píše:Tak jste prece jenom maly deti, takze ty vztahy nemusite zas brat tak vazne... aspon at je sranda.
To máš pravdu.Jsem ve věku patnácti let a stojí to za starou belu ty vztahy.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mr_wawra 3. 3. 2008 20:42

No jo no, mne je... nic, tady to za chvili bude vypadat jak v nejakym koute zkrachovalcu :)
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Raider 3. 3. 2008 20:45

:D necháme toho.Dneska jsem viděl moji kamarádku z dřívějška(pamatuju si jí z páté třídy).Vyrostla nám v pěknou slečnu za ty čtyři roky
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 3. 3. 2008 20:58

Ja bych tie "mlade" vstahy nepodcenoval,ono moze sa z toho vyklubat cokolvek...Viz mna v 13tich so 17kou 8) a potom sa to tahalo 3roky...Ono to uz neni ako kedysi,ze pusa na celo a tak :lol:

Coft:ser na nu,ak to s cistym svedomim spravila raz,spravi to znova a tebe bude stale prichadzat na mysel co spravila,povies jej o tom,budete sa hadat a cele to vyhroti rozchod v trapeni...Nestoji to zato :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 3. 3. 2008 21:09

V patnácti jsem měl jednu krásnou devatenáctku... Přesněji ona měla mě...Uvedla mě do života a tím to skončilo. Co by dělala s patnáctiletým uchem ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod lu.kas 3. 3. 2008 21:59

Raider píše::D necháme toho.Dneska jsem viděl moji kamarádku z dřívějška(pamatuju si jí z páté třídy).Vyrostla nám v pěknou slečnu za ty čtyři rokya/quote]
Vidis, ja pravidelne potkavam spoluzacky ze zakladky, odkad jsem odesel taky po paty tride...
To co se z nich stalo... :roll:
Klasicky, naprosto vypatlany pipiny, evidente se ridici heslem ze cim vic milimetru kosmetiky na ksichtu, tim jsem hezci.... :o
Od pohledu a chovani naprosto nesnesitelnej typ holek pro me...
Dneska jsem jednu z nich potkal v autobuse, chodi s nakym tak dvacetiletym typkem (je ji 15)...

Aspon si rikam, ze jsem je uz tenkrat odhad, a pripadaly mi jako poradny kravky... :)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 3. 3. 2008 22:07

kua nechete jit na xchat nebo neco? obcas se tu pobavim ale uz je to tu moc 13-15 let

chodit z ***** :D

pockej az vyrostes a bude s tebou chtit jen suk*at z ***** a druhej den bude s nekym jinym :p hf
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 3. 2008 23:01

tomkalhotka: snad si nečekal že se to vzhledem k věkovému složení přispivatelů strhne v něco jiného :-)
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod mr_wawra 3. 3. 2008 23:02

asi tak, navic chatem bysme si vopravdu moc nepomohli :)
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 3. 3. 2008 23:44

mám novou kočandu, ale fotku nemám v pc... jak ji tam dovalím, tak vám ji sem šupnu :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 3. 3. 2008 23:48

přišli sme o rozchod? :shock:
já žádnej nezaznamenal.. myslel sem si že seš furt s tou astronautkou ze zoo
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 4. 3. 2008 00:00

Hurá napsala mi. To jsem zvědavý jestli odepíše i zítra ;)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka