Holky a vše kolem nich- ctete pravidla na prvni strane

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 24. 7. 2015 19:25

Sasakr píše:No nevím, jestli je to přímo příběh,

Super!

holubek002 píše:A co zacit od sebe? :-)

Jak to myslíš?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 7. 2015 21:46

Sasakr píše:
tdjohn píše::D

A co nějaký příběhy? To jako teď v létě nikdo neprožívátě nějaké letní lásky? :shock:

No nevím, jestli je to přímo příběh,
"ale":
mladá včera přijela z nákupů v Drážďanech a že prej si koupila nějaký prádýlko. Musel jsem zůstat otočenej, dokud se nepřevlíkla, a když jsem se mohl otočit, byl jsem ohromen natolik, že jsem se neudržel... měsíčky neměsíčky :-[ :lol:

No co no, prostě si potom dáš delší sprchu a je to no... nejlépe ve dvou :twisted:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 7. 2015 10:10

tdjohn píše:Jak to myslíš?

Ze muzes prihodit svuj pribeh.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 7. 2015 12:08

Žádnej nemá.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 7. 2015 12:48

Přesně, jsem spíše nudný pro ostatní. Obvykle živé lidi moc nepotkávám, protože pracuju nejraději sám a nebo nebo studuju sám.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 26. 7. 2015 14:02

Tdjohn: A já že děláš s mrtvolama...
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 7. 2015 15:56

tdjohn: To me uprimne ani neprekvapuje vzhledem k tomu, ze jsou podle tebe vsichni ostatni neschopni idioti.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 7. 2015 18:07

Dyť to je ta příčina. Kdybych to dělal s někým, tak to bude trvat desetkrát tolik času a ještě to bude špatně :D Samozřejmě to má zase jiné nevýhody. Třeba nemám cool příběhy a fotky.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 8. 2015 22:11

Ok, když už je tohle fórum po herní stránce úplně mrtvé, tak se dá probrat i něco jiného. Můžete mi třeba napsat, jak se běžní lidé seznamují ;-) Věřím totiž, že s PC dopadneme úplně stejně, i když teda každý na to jdeme jinak :D Třeba to bude lepší než probírat, jestli stačí pro akční hru 15 FPS, protože oko stejně víc nepozná a nejlepší je sedět 15 metrů od telky, protože pak stačí 2 FPS a hraje se to stejně.

-- 4. 8. 2015 23:16 --

Vlastně ne běžní lidí, ale vy, reální lidé!
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 8. 2015 12:47

Jak se seznamují? V práci, ve škole, na akcích, v hospodách, při sportu... Toho je.

A neptáš se spíš na to, jak se párují? Za sebe mohu říct: přišel jsem, viděl jsem, ojel jsem. A nebo druhý způsob, kdy se snažíš, máš zájem a tajtrdlikuješ...a pak tě stejně nejspíš vyfakuje :-D Takže doporučuji první způsob.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 8. 2015 12:54

Jenže to by musel tdjohn vyjít i někdy ven a to by byla podle něho ztráta času, protože by přece mohl mezi tím udělat něco užitečnějšího!
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 8. 2015 13:07

Tváří v tvář faktu, že hraje hry, což přináší jen a pouze užitek v podobě zábavy, pak by neměl mít ani problém s tím jít někam ven.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 8. 2015 22:09

PSK ví! :D

Sasakr, ty si fakt myslíš, že hry jsou jen zábava? Jestli to tak máš, tak to jsou pro tebe zároveň i ztrátou času. Takhle to bohužel nemám, ale měl bys pravdu, že bych prohodil zábavu za zábavu.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 8. 2015 07:45

Tak pokud si hraním vyděláváš, tak budiž, ale to nic nemění na tom, že jsou pro zábavu a odreagování.,
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 8. 2015 08:19

Hraním si určitě nevydělávám. Ale docela mě překvapuje, že to tak berete.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka