Jaký internetový prohlížeč používáte? nově od 20.11.08

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Jaký prohlížeč používáte?
Internet explorer 6 %  7%  [ 6 ]
Opera 17 %  21%  [ 17 ]
Firefox 35 %  44%  [ 35 ]
Mozzila 1 %  1%  [ 1 ]
Maxthon 2 %  2%  [ 2 ]
Chrome 16 %  20%  [ 16 ]
Safari 0 %  0%  [ 0 ]
PS3 Browser 2 %  2%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 79

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 11. 2012 10:05

Je pomalejší - to přinejmenším. A minimálně po vzhledové stránce to je děs, byť tohle asi jde upravit.

Vždy po reinstalu Widlí, když na mě vykoukne ta přehršel ikonek, tabulek, lišt a služeb, musím se smát, protože se vlastní okno s webem smrskne nejméně o třetinu :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 11. 2012 10:11

Pomalejší není. A okno je stejně velký jako u Opery ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 11. 2012 10:20

No tak to máme asi každý plně jiný operační systém, protože při prvním spuštění exploreru mám nahoře vždy nejméně čtyři lišty pod sebou. U Opery jen dvě (nepočítám lištu "záložky, úpravy, zobrazení, historie...").
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 11. 2012 10:40

Abych řekl pravdu, tak nevím, jak vypadá IE v základu, vždycky ty nepotřebný lišty hned vypínám :) Nicméně mám pocit, že je tam jen jedna navíc - lišta oblíbených.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránka