Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
xpetsa píše:Máte už někdo zkušenost s dodáním z DVDcrave? Už jsem objednal a zaplatil, ale teď moc nevím, jak balík dorazí (Priority Air Mail).
Přijde to normálně poštou, nebo to dopraví nějaká kurýrní služba? Ve druhém případě mám problém, protože mě nezastihnou doma a nevím, jak je budu nahánět.a/quote]
Tragedy píše:xpetsa píše:Máte už někdo zkušenost s dodáním z DVDcrave? Už jsem objednal a zaplatil, ale teď moc nevím, jak balík dorazí (Priority Air Mail).
Přijde to normálně poštou, nebo to dopraví nějaká kurýrní služba? Ve druhém případě mám problém, protože mě nezastihnou doma a nevím, jak je budu nahánět.a/quote]
Dorazí to normálně poštou... obyklá dodací doba je 5-10 dní.0/quote]
mr_wawra píše:Planujete nekdo objednavat z DVDcrave po 23.8.? Mozna bych mel zajem o NDSL + Super Mario DS... Mj. zalezi na cene Wii, kterou bysme se mohli dozvedet na GC.
AlienX píše:btw. nemaju v AUS nejake strikne zakony ala Nemecko? (RE hneda krv a podobne)
Logan007 píše:Nu, já a Z.E.T. bychom tak do konce září chtěli objednat 2x DSL a nějaký hry... Kreditku si asi jeden vyřídíme, takže kdyžak pak můžete něco objednat s náma...e/quote]
Peter S. Kenedy píše:mr_wawra píše:Planujete nekdo objednavat z DVDcrave po 23.8.? Mozna bych mel zajem o NDSL + Super Mario DS... Mj. zalezi na cene Wii, kterou bysme se mohli dozvedet na GC.
No sice se možná dozvíme cenu ale co je ti to platné když to bude cena pro USA či japonsko a conquest si ji značně upraví u násv/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků