Nintendo DS herní tábor 2006

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod autofacr 29. 5. 2006 16:27

Na pár místech v diskuzích už padly návrhy, že by bylo hezké udělat o prázdninách nějaký vícedenní celorepublikový (?) sraz Nintendo hráčů. Nechť toto téma slouží k reklamě a hlavně k domluvě tohoto "táboru".
P.S.: Já bych jel :-)
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Standa 29. 5. 2006 16:35

Já ne :-)
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 29. 5. 2006 16:36

neni cas...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 29. 5. 2006 16:42

Pokud by zůstal čas a peníze a bylo to na nějakém kloudném místě - NENÍ PROBLÉM! :-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Thing 29. 5. 2006 17:10

davee: CO MYSLÍŠ TIM NENI ČAS???!!!.
Thing
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 29. 5. 2006 17:11

Čas se musí najít... Všichni vezmou GameCuby,NDS,GBA apod. a sejdou se, zapaří na Nintendu, pokecají, opijou se(těm co je 18+) a bude řiť, tak na víkend super ne?
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod davee 29. 5. 2006 17:20

Thing: Myslel jsem tim, ze nemam cas... Chodim do prace a dovolenou si setrim spise na jine veci (bohuzel). Takze pokud se tato akce nebude odehravat nekde v okoli Zlina, tak se tam neukazu (taky bohuzel...)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 29. 5. 2006 17:22

davee 29 let mlád byl na táboře :D možná jako vedoucí
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod pierek14 29. 5. 2006 17:27

No já bych řekl, že by to byl skvělý nápad, akorát problémy vidím ve třech bodech: 1) Starostné maminky mladších hráčů 2) najít ubytovnu, která by měla dost místa na umístění několik televizorů a nějakolik konzolí 3) Cena

Každopádně jsem pro tento nápad a myslím si, že by mě rodiče pustili :). Každopádně by nás mělo být minimálně 10, aby celá akce měla cenu. Co se doby týče, tak bych to viděl na prodloužený víkend. Pátek příjezd, sota a neděle pařba a ponděli odjezd a nějak během letních prázdnin.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod pierek14 29. 5. 2006 17:33

Mimochodem Logane, ožrat se mohou i osoby mladšího věku, ale stejně to nebude o tom. Já bych to viděl na nonstop pařbu.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod pierek14 29. 5. 2006 17:38

Skinny píše:davee 29 let mlád byl na táboře :D možná jako vedoucíd/quote]

Vedoucí? K čemu? Všichni bychom byli vedoucí - ne aby pak z našeho srazu byl nudnej dětskéj tábor, jako každej jinej... každý je sám pánem svého Nintenda ;) :D :mrgreen:
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Smoke 29. 5. 2006 17:42

No možnáááá, pokud by se podařilo těžce vyždímat z rodičů maximum,b ych se tam ukázal....ale chce to vyřešit ty body...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod shaftik 29. 5. 2006 17:43

kdyby to bylo nekde blizko mozna bych jel,a kolik je nejmladsimu hraci co byva na srazech? :?
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod autofacr 29. 5. 2006 17:45

K ubytování by byla ideální něčí chata, či chalupa.
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 29. 5. 2006 17:51

Jelikož každý bydlí někde jinde tak bych zvolil nějak střed republiky - někde v okolí Brna :) - to by mohli přijet i z Doupěte :D
pierek14
Dominating

Další stránka