Heihachi píše:je tam nahráno 20 kHz, tolik slyší skutečně jen mlaďoši, nebo osoby s nepoškozeným sluchem . . . takže starší příznivci rocku/metalu (jako já) nemají šanci . . . c`est la vie>/quote]
Omyl

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Heihachi píše:je tam nahráno 20 kHz, tolik slyší skutečně jen mlaďoši, nebo osoby s nepoškozeným sluchem . . . takže starší příznivci rocku/metalu (jako já) nemají šanci . . . c`est la vie>/quote]
Ertefol píše:sakra, já to brzo neuslyším (Rhapsody, Nightwish, Hammerfall, Children of Bodom a Lordi)-/quote]
Johny_G píše:Omyl.
Weightlifter píše:Já myslím, že 20Khz na takový zvuk musíme mít dobrý zesilovač nestačí jenom bednye/quote]
Fuck8r píše:Dneska o tom dávali reportáž na NOVĚ. Dávali tam postupně 6Khz, 9Khz, 12Khz a 15Khz. Já neslyšel až těch 15Khz.:/quote]
Smoke píše:V čem to bylo????/quote]
Fuck8r píše:Weightlifter píše:Já myslím, že 20Khz na takový zvuk musíme mít dobrý zesilovač nestačí jenom bednye/quote]
20Khz je úplně obyčejný zvuk a mělo by ho zvládnout skoro všechno-obyčejný sluchátka "pecky" za 50 korun daj 20Hz-20,000Hz a repráky za 300 Kč to samý. Třeba moje sluchadla koss-porta daj 15 - 25 000 Hz. Jsou i repra který daj 5Hz-120,000Hz (půl mega za kus) ale mě to přijde zbytečný když člověk je schopen vnímat rozsah od 16Hz-22Khz
a staroši jako jsme my dokonce jen 16Hz-16KHz
"/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků