N.Marko píše:...je to debil. Za chvíli nám tu začne kázat o Placaté Zemi a výhodách krystalové magie při léčení rakoviny.
tdjohne, ty vole, existují jen dva druhy komunistů. Ti chytří, co jsou největší svině a mají morálku řeznického psa a shodou náhod, fakt nekecám určitě jde o čiročiré štěstí - jsou na vrcholu stranického aparátu, nebo ovce co jim s nadšením žerou propagandu a říkají si, jak skvělé seno dneska soudruzi servírujou. Do které kategorie patříš?
No jo, tak už sem vůbec nechodí.
Proč jen dva druhy? Marx byl který, když už ho tady Lojza zmiňoval? Jen jestli nevidíš svět moc jednoduše.
Lo!Zza píše:tdjohn píše:To ho dost přeceňuješ. Na prvním rande by blekoval nějaký ***** a pak by brečel. To jako nechceš.
Tak zoufalych zenskych je dost. Plus nebyl na tom i celkem OK financne? Nedivil bych se kdyby ho nejaka takova sbalila bud ho mela jako podpantoflaka nebo by z nej zdimala penize.
N.Marko - Sakra, skoda ze jsem si nevzpomnel driv... Dneska jsem byl na hrbitove a sel jsem kolem Marxovy hrobky, tak jsem mu tam mohl zapalit za tdjohna svicku.
Finančně OK tak možná v jeho hlavě. Pořád šetřil jak nějaká socka, takže asi ne. Takovýhle typy nikdo nebalí, jsou prostě moc k hovnu. Znal jsem jednoho podobného, který všude viděl akorát křivdu a samozřejmě o něj žádná ani pohledem nezavadila. Tyhle lidi jsou pro ně neviditelné. Ale on měl plno důvodů, proč to tak je
Žádný z toho ale nebyl, že je k hovnu a na všechny hází vinu.
holubek002 píše:Nebyl to věčný student, který neustále šetřil na nějakou předraženou blbost? Ždímat z něj moc nešlo. Ale už je to dávno, ve 40 studentem už asi nebude...
Chudák, mu nedáme pokoj ani po letech.
Teď jsem si všiml, že ho máš i v podpisu
To mi sedí víc
Šetřil a bydlel u rodičů, proto občas nějakou tu korunku měl.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite