Tak ještě než to zapomenu...před spaním jsem včera koukal na film Legie...no a pochopitelně jsem to nedokoukal, chtělo se mi spát...bohužel vůbec nemám tušení, kde končil film, a kde začínal sen, nicméně sen, to byla slušná upírská řežba, byl jsem schopnej se pohybovat jak šimpanz, jako bych nic nevážil, no to byste museli vidět. Tak si říkám, jestli jsem vůbec v pořádku, když se mi zdá, jak do někoho zabodávám nůž
, ačkoliv je to nějaká nadpřirozená sviňa. No...a protože mám lehký spaní, jsem schopnej ty sny tak trochu korigovat...no a v tom snu jsem si říkal: "hergot, to je akční sen...teď tomu chybí jen nějaká baba". No, po zřezání všech dostupných upírů jsem se chystal na tramvaj a jako že pojedu domů. Vím, že autobus domů mi jede v půl jedenáctý (no opravdu mi v tolik jede ten poslední
) a tak jsem si říkal, že musím stihnout tramvaj v jedenáct, abych stihl v centru ten autobus. Nacházel jsem se někde pod Ještědem, takže do centra celkem dálka. No, a nevím proč, ale byl jsem na tý zastávce jen ve slipech...no...náhle přijela tramvaj a já že pojedu domů. Pak jsem zjistil, že nemám lístek, tak jsem zase vystoupil a byl jsem ***** a nevěděl, co dělat. Pak mi došlo, že koupit dražší lístek u řidiče se furt vyplatí víc, než kdyby pro mě musel někdo z domova jet. Tak jsem se snažil tu tramvaj, co mezi tím odjela, dohnat. No a při běhu jsem viděl několik prostitutek nahoře bez, nejspíš reakce na to snové přání s babama (jo, a šáhnul jsem jim na ňadro
), V Liberci je to totiž jev zcela nevídaný. No...a pak jsem se s nějakou dal do řeči a najednou z ní vypadlo, že nejsem v Liberci, nýbrž v Olomouci. Tak já na prášky a volám mámě (by mě zajímalo, odkud jsem vytáhl ten mobil...ze slipů?): "Mami, prosím tě nevíš, jak jsem se ocitl v Olomouci?" Pochopitelně nevěděla a dál si to moc nepamatuju, nicméně jestli jste to dočetli až sem, tak doufám, že jsem vás aspoň trochu pobavil, nicméně je to pravda pravdoucí...