Možná je všechno Ovšem poltergeist je pravděpodobně následek nějaké psychologické anomálie v domácnosti (nejspíš samotného autora), což může být ostatně příčina všech těch událostí na jeho záběrech.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Ti "duchove" na zacatku mne nejak nevzali. Podle mne je to jen nejaka meteoroligicka anomalie. Poltergheisti - no nevim, pokud je to pravy tak je to celkem sila. Ale z toho decka na konci jsem mel husi kuzi.
Já měl husí kůži z toho děcka na začátku Duchové můžou být ledacos, i když ten běžící přes silnici vypadá hodně humanoidně.
Druhej díl je taky docela mazec:
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Poslední věc, co jsem předevčírem viděl, než jsem šel spát, bylo video od Miss Hannah Jinx a pak se mi zdálo... ...že jsem ji potkal ve škole. No byl jsem dost zklamán, byla taková nějaká mrňavá a široká. A asi neměla make-up nebo co...no prostě nic moc. Ještě že to byl jen sen