mtmccox2 píše:Proč vždycky tyhlety weby vypadají jako když to vyráběl 12 letý klouček, co si za týden osvojil základy HTML?

Jinak
Dr.Watson píše:Německé pokusy s UFO je celkem dost prokázaný fakt, jelo to i v Práglu.
slyším poprvé, jak celkem dost je to prokázané?
Někde to najdu, měl jsem zazálohované články.V Avii (snad jsem tu fabriku nespletl) byla malá přistávací plocha a tuším dva, tři svědci, co viděli vzlétat "létající něco" kolmo vzhůru. Odkazy bych musel najít. Ten šoumen, co se tím zabývá nahodil web zpoplatněně. Jinak, základ je Ludvík Souček, v Jantarové komnatě jsou myslím i odkazy na jména.
Já a ni netušil, že vynález tranzistoru v podstatě vzniknul v Čechách. I když to už jsou ty paralelní vynálezy, současně tuším i ve Francii. Prý to pronesli z podzemní fabriky.
No a dneska, jak jsem měl poránu roupy (tedy nikoliv červíky) jsem se na Matrixu 2001 dočetl, že Němci ve čtyřicátejch postavili základnu na měsíci, v padesátejch tam přistáli Amíci společně s Rusy a asi před rokem na spikleneckech webech letělo, že se tam i válčilo...
Hollow earth mi nic neříká. Já radši ty ufouny. Tedy ne, že bych tomu extra věřil ale baví mne představovat si alternativní cesty historie. Tak třebas v prvním století Římané vynalezli parní turbínu ale nenašli pro ni hned použití tak nějak zapadla... Anebo, pokud by můj oblíbenec - Jiří z Poděbrad neumřel předčasně, tak jsme mohli hrát uberroli v obsazování Ameriky a tak ...

Kua, a PC to mohl mít tím pádem v kabeli...