Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Chemist 4. 9. 2010 22:57

Heady569 píše:Si pamatuju Chemika ještě jako odpůrce FB :D, jak jsem ho ukecával aby si ho zřídil

Šak stále jeho odpůrcem jsem, ale dneska už mizí pomalu ajsíkjů a gmail používá strašně málo lidí. Tak jak jinak se domluvit na rande s šestnáctkou...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 9. 2010 08:36

Watson: Já posílám buď v PDF nebo v RTF. Z části taky proto, že nepoužívám žádný office - mám nainstalovaný OpenOffice, ale v podstatě úplně k ničemu. Google Docs si poradí i s docx a neotravuje při ukládání se změnou formátu :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 7. 9. 2010 11:22

Chemist píše:Mně zase standardně na fejsbuku ubejvá přátel, měl jsem jich 76 a teď už jich mám jen 72. :(

Mi taky, ale já si je promazávám sám ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Chemist 7. 9. 2010 16:46

Tak to já jednou za rok taky (zrovna v květnu jsem ho promazával), ale i když je 76 brutálně malé číslo (oproti ostatním), stejně si nepamatuju, koho tam mám a koho ne.
:)

Tak je mi to vlastně fuk.
Odmítám tam mít lidi, se kterými jsem se viděl jednou, či případně s nimi pouze jednou přišel do kontaktu.
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 9. 2010 17:15

Hlavní je tam mít lidi, kteří ti můžou něco dát... Nemá cenu tam mít blbky, co za den udělají milion kvízů, kliknou na každou blbost a jinak napíšou sotva pár smajlíků nebo nějakou emokravinu...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 9. 2010 17:30

Chemist píše:Tak to já jednou za rok taky (zrovna v květnu jsem ho promazával), ale i když je 76 brutálně malé číslo (oproti ostatním), stejně si nepamatuju, koho tam mám a koho ne.

Tak je mi to vlastně fuk.
Odmítám tam mít lidi, se kterými jsem se viděl jednou, či případně s nimi pouze jednou přišel do kontaktu.

Lip nez je mazat, je si je vubec nepridavat. ;)

SCobra píše:Hlavní je tam mít lidi, kteří ti můžou něco dát... Nemá cenu tam mít blbky, co za den udělají milion kvízů, kliknou na každou blbost a jinak napíšou sotva pár smajlíků nebo nějakou emokravinu...

Podle toho ale aspon poznas kdo je jak moc retardovanej.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 9. 2010 17:35

Abych je mohl vyhodit z přátel... Hmmm :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 9. 2010 17:37

No ne...jsou lidi co se chovaji relativne normalne ve spolecnosti, ale na FB jsou to dementi. Taky si o nich muzes udelat obrazek.
.
.
.
.
a pak je smazat. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2010 05:53

2Chemik: Jestli Tě to potěší, tak já jich mám jenom 69 ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod davee 8. 9. 2010 13:54

já 53 :-) A i to mi připadá dost...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2010 13:57

Tak si mne smaž ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod davee 8. 9. 2010 14:14

Ba naopak - ty to přežiješ :-) Na mazání mám jiné osoby :-) Předpokládám, že by se mi to mohlo podařit snížit tak ještě o polovinu :-) Ale zatím jsem trošičku líný to promazat.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Chemist 8. 9. 2010 17:05

jezek píše:2Chemik: Jestli Tě to potěší, tak já jich mám jenom 69 ;-)

Ty vole :shock:
To je o celé TŘI ( :!: ) míň, než mám já!! 8-D

davee píše:Ba naopak - ty to přežiješ :-) Na mazání mám jiné osoby :-) Předpokládám, že by se mi to mohlo podařit snížit tak ještě o polovinu :-) Ale zatím jsem trošičku líný to promazat.

Smaž si mě, prosím prosím!! O:-)
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 9. 2010 17:17

Tak já jich mám 106 a z toho jich 13 neznám osobně, jinak jsou to všechno spolužáci, známí atd. se kterejma se znám. A co se týče kvízů atd.. Blokuju to a mám čisto :D Většinou tam jen nakouknu, co kdo kde napsal, spíš čumím na stránky typu maxim, playboy a aplikace daily babes a tím to hasne :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 9. 2010 01:45

Můžete mi říct, jak FB pozná koho znám? Přitom tu Alenu neznám, Marcela jenom odsud.

Obrázek
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka