Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 12:41

SCobra píše:Ne ne, to jsou žabí nožky :D

U vás se říká žabí? U nás muší nebo muří :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 12:45

Jak kdo :-) Učitelka na základce říkala žabí :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Chemist 3. 9. 2010 22:33

Sasakr píše:Nevidím důvod proč mít FB. Když mi někdo bude něco chtít, najde mě na ICQ, Skype, Steamu, Mailu a mobilu. Když budu já něco chtít, najdu si ho taky.

Řeknu Ti jeden příběh o tom, kterak jeden chlapec chtěl jednu o dost mladší dívku na rande pozvat.
I přišel chlapec už poměrně dlouho přes dvacet za dívkou, které šestnáct bylo. Povídá: "Co kdybychom se šli v neděli cournout po nábřeží?"
"Oukej. Akorát se mi připomeň."
"Oukej, dej mi na sebe kontakt."
"Ajsíkjů nevedu, telefon ti na sebe ještě radši nedám, tak si mě najdi na fejsbuku."
"Oukej."

A tak chlapec o šest let mladší dívku musel zkontaktovat přes fejsbuk a nešlo to ani přes ICQ, ani přes Steam, ani přes Skype.
Od té doby spolu chodí šťastně až do smrti.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 9. 2010 22:51

:lol: Si mě přesvědčil teda :lol:
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Chemist 3. 9. 2010 22:56

Chlapec by bez fejsbuku nemohl trávit dny se svou milovanou přeci. To je přeci dobrej důvod mít fejsbuk - jediný kontakt s holkou, která se mu líbí.

Mně zase standardně na fejsbuku ubejvá přátel, měl jsem jich 76 a teď už jich mám jen 72.
:(
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 9. 2010 23:03

Sasakr píše:Nevidím důvod proč mít FB.

Slečna by mohla být důvod, avšak jsem si jistý, že bych to uměl vyřídit i nějak jinak.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod inexplicit 4. 9. 2010 07:37

fb je od toho, aby mel clovek prehled ....pridas si koho potrebujes....taky stranky, ktere potrebujes ..od filmu hudby az po nvidiu ..a proste mas veskere nfo na jedine strance . Je blbost se branit necemu..co dokaze byt tak uzitecne pokud si teda zaroven nepridas milion spoluzacek ze zakladky, co ti tam budou psat, ze prave sedi na hajzlu a dalsi dulezitosti.. Pro me je to absolutni vyhoda...nez denne kontrolovat tisic stranek, kde se co aktualizovalo, kde vysel novy clanek, music atd...

Na rychlou komunikaci stejne porad preferuju icq/qip ....co se tyce fb ..ten se hodi na hromadne dotazy, ..."kdo jde na pivo?" :D ..protoze psat to na icq kazdymu zvlast je trochu otravne (a to pro obe strany...pokud se tomu druhymu nechce a musi se vam neak vymluvit, ze to proste nejde......kdezto na fb nemusi nic ..jen prehlidnout otazku=)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 9. 2010 09:21

Zas tolik stránek nenavštěvuju. A pivní dotaz je zásadně pokládán mně, navíc kdybych ho náhodou pokládal já, tak cíleně jistým osobám, nikoliv hromadně. Ale jasně, nechť si každý používá, co mu vyhovuje.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 9. 2010 09:51

Inex: To s těmi stránkami se dá vyřešit i přes RSS :-) Akorát tam nemáš hned reakce (ne že by vždycky za něco stály) a nemůžeš reagovat...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 4. 9. 2010 11:25

=) sak jasne =) kazdej uzije co potrebuje .... fb je takova silenost no ..jde spis o to ze jsou tam proste "vsichni" ...takze otazka je, jestli se snazit byt rebel a jit proti proudu ..nebo se prizpusobit.. ..ale je mi jasny ze to tu je samej ajtak, co si radsi najde jinou alternativu, kterou nikdo nezna...max dalsi takovi blazni :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 4. 9. 2010 14:49

Si pamatuju Chemika ještě jako odpůrce FB :D, jak jsem ho ukecával aby si ho zřídil
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 9. 2010 16:55

Inex: Za svojí IT praxi jsem objevil jedno moudro... Používat alternativy, který nikdo jiný nepoužívá, je tak trochu na ***** :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 4. 9. 2010 17:14

... využívat...
...se má všechno, zlepšuje to možnost výběru.
Dr.Watson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 9. 2010 17:20

To ale musí být nejdřív z čeho vybírat... ICQ nebo Jabber? Facebook nebo Spolužáci.cz? .odt nebo .doc? To přeci není žádný výběr...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 4. 9. 2010 22:17

Jo, zvlášť .odt a .doc ... Když teď někam něco posílám tak v těchto dvou plus .rtf a . pdf a ještě se omluvím bo si připadám jak blbec...
Dr.Watson
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka