Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 12:12

Na ICQ se dá poslat hromadná zpráva a mail jde na víc adres taky ;-) Ale na posílání větší hromady fotek hromadně to fakt není...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 12:16

ICQ a mail ne každý používá tak často jak člověk potřebuje. ;) Pokud je důležitá rychlost, je FB rozhodující.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 12:18

Ona ta užívanost FB půjde taky časem dost dolů... U mailu máš aspoň jakous takous jistotu, že zpráva došla. U FB člověk nikdy neví...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 12:20

Myslíš u mailů to ne-vždy-fungující vyžádat potvrzení o přečtení? :D

//Navíc, tuhle volbu jsem viděl jen v poštovních klientech typu Thunderbird. V GMailu ani na Seznamu nic takovýho, ledaže by to bylo zakopaný kdesi v nastavení. Takže kdo to asi tak používá?
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 31. 8. 2010 12:24

Já nevím, co tu pořád řešíte :-) Kdo chce, tak ho používá a kdo ne, tak ne. Přesvědčovat se navzájem o své pravdě je zbytečné a stejně nikdo nikoho nepřesvědčí.

Mě částečně Facebook živí, takže ho používám spíše pracovně. Jinak upřednostňuju Twitter, který vládně všem :-P
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 12:27

Přesvědčovat o pravdě umí Cobra, tam zamiř svůj příspěvěk. :P
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 12:28

-Dreamer- píše://Navíc, tuhle volbu jsem viděl jen v poštovních klientech typu Thunderbird. V GMailu ani na Seznamu nic takovýho, ledaže by to bylo zakopaný kdesi v nastavení. Takže kdo to asi tak používá?

V levo dole, vedle tlačítka odeslat mejl. Je to úplně všude, u každého mejlo pokytovatele.

2davee: Přesně. Kdo chce tak má, kde ne tak nemá. Kdo je debil má 2k přátel na FB, kdo není nemá. Ale to, co tady někteří lidi ukazují, hraničí trochu s paranoí.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 8. 2010 12:35

Majorus píše:
Tomkalhotka píše:co to placas aliano, ja osobne mam na FB jen lidi co znam osobne ... az na par vyjimek napr tady z doupete.

-||-

co se ti nezda? ^^
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 12:47

jezek: Kde vlevo dole? Asi jsem slepý, protože u GMailu nikde nic nevidím. :)
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 12:53

Gmail to neumí. Ale spíš jsem narážel na moje poměrně časté problémy s Facebookem a množí se to i u lidí kolem mě - asi něco jako neohlášené změny API jako u ICQ. Kdežto problémy s Gmailem jsem za celé ty roky nezaznamenal (kromě .com koncovky, kterou spousta lidí u nás blokuje).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 12:59

-Dreamer- píše:jezek: Kde vlevo dole? Asi jsem slepý, protože u GMailu nikde nic nevidím. :)

Zmiňoval jsi seznam. Trochu jsem předpokládal, že když to má i on, tak to mají všichni :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 31. 8. 2010 13:17

Tomkalhotka píše:
Majorus píše:
Tomkalhotka píše:co to placas aliano, ja osobne mam na FB jen lidi co znam osobne ... az na par vyjimek napr tady z doupete.

-||-

co se ti nezda? ^^

Víš co -||- znamená Tome? :D To znamená "To samé" :)
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 13:25

A já myslel, že je to nějaký smajlík. :D
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 13:29

Ne ne, to jsou žabí nožky :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 8. 2010 13:30

ajo vlastne :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka