Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 30. 8. 2010 23:31

je to jako mmorpg ,, udelate si spoustu pratel , ale 99% z nich nikdy neuvidite ,,( a i mmorpg je zlo ,, uz nikdy do toho nechci spadnout) nastavite si blbe soukromi a cely svet si cte proc jste vcera zvraceli ,, kazdej blbecek se vam vnucuje jako pritel a vubec ja jsem paranoidni

a podivejte se na dil south parku o facebooku http://www.southparkstudios.com/episodes/267112 (modi tohle pls nemazte je to legalni zdroj videa primo ze stranek tvurcu serialu) a date mi za pravdu
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 8. 2010 23:35

Jak si myslis ze se tam pratele hledaji? To lidi nahodne rozesilaji pozvanky lidem kterym neznaji? Nebo spolu chodi dungy kdyz je to mmorpg?

Pokud nejses troska co si pridava za pratele kazdyho blbce se kterym se 10 minut bavil v hospode jen aby trhnul rekord v poctu pratel tak takovy problemy nemas.

Mne facebook nahrazuje ICQ, Skype a castecne i email..
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 30. 8. 2010 23:58

co to placas aliano, ja osobne mam na FB jen lidi co znam osobne ... az na par vyjimek napr tady z doupete.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 07:16

Je vidět, že Alianna nikdy neviděla, jak to tam funguje a bere to podle "jedna paní povídala". Však je to stejný jako ICQ - přidáš si koho chceš a kdy chceš, napíšeš si co chceš a komu chceš. Ty statusy se tam za tebe nepíšou automaticky, dokonce je tam nemusíš psát vůbec. Když jsi blbá a napíšeš všem, že ti bylo včera blbě a proč, tak je to tvůj problém a ne facebooku.
Paranoidní? Tak se neříká nedůvěře ve svojí vlastní spolehlivost :D

Loizza: Používám to stejně.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 09:49

Tomkalhotka píše:Fb je bezva vec na usporadani chlastacek a akcicek :)

:tleskani Přesně!
Alianna Hitomi píše:me staci a je lepsi mit dva tri pratele v realu nez milion na facebooku

To je jenom blbost idiotů, že klikají na každou žádost o přátelství. Já tam mám jenom lidi, které znám soukromně nebo z netu už dlouho, třeba odjinud.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 31. 8. 2010 10:01

Tomkalhotka píše:co to placas aliano, ja osobne mam na FB jen lidi co znam osobne ... az na par vyjimek napr tady z doupete.

-||-
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 11:22

Osobně až na tři lidi (spočteno přesně) mám všechny přátele na FB co znám osobně. :) Prima věc na udržování kontaktu se starýma spolužákama a podobně.

A na špatné soukromí nadává jen ten, co si ho neumí nastavit.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 31. 8. 2010 11:26

Blbé fórum.doupe. Pořád tam jen píšou o tom, co hráli, četli, viděli a tak. Fórum.doupe je mor. Mě stačí moji přátelé, co mám v reálu a nemusím ještě číst příspěvky od lidí, které jsem v životě buď vůbec neviděl nebo jsem je potkal jen párkrát...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 8. 2010 11:29

:D To bylo dobrý ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Majorus 31. 8. 2010 11:31

Nice :D
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 11:36

A ten flame jednou za čas. Zakázal bych to tady!
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 8. 2010 11:54

Nevidím důvod proč mít FB. Když mi někdo bude něco chtít, najde mě na ICQ, Skype, Steamu, Mailu a mobilu. Když budu já něco chtít, najdu si ho taky.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 11:58

Samozřejmě záleží na člověku. Ale neodpustím si otázku, jak to uděláš až budeš něco chtít 30 lidem, které znáš? :D
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2010 12:05

Pošle hromadnou smsku ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 8. 2010 12:06

Nebo poštovního holuba. :D
-Dreamer-
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka