Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2010 18:30

Loizza: Taky si pořád říkám, z čeho maj strach... Rodný číslo tam není, čísla účtů tam nejsou a nejsou tam ani žádný další informace, který o sobě neuvedou. Zkrátka jako Zlatý stránky. Když si tam o sobě někdo vyplní všechno možný, a pak se diví, že se to někdo dozvěděl, je to idiot. Facebook je nástroj, stejně jako třeba Steam, PSN, XLive, ICQ, MSN, Rajče nebo Picasa. Jsem si téměř jistý, že ze Steamu, Rajčete nebo Picasy bych o lidech dokázal vyčíst přinejmenším stejně zajímavý informace jako z Facebooku, jen by to dalo víc práce.

Rick: Tady je jedno z uvedení téhle zprávy na pravou míru:
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016201
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 30. 8. 2010 19:28

OK, OK. Možná jsem Segu nepochopil, ale to neznemaná, že svůj postoj vůči FB změním. Jen si myslím, že se kolem FB dělá až moc velké halo :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2010 19:36

Halo kolem facebooku dělaj hlavně facebook hateři. Kdyby se do něj nenaváželi pokaždé, když se o něm někde někdo zmíní a někdy aniž by se vůbec někdo zmínil, psalo by se o něm podstatně míň. Lidi by ho v klidu používali a nic divnýho by jim na tom nepřišlo, jako kdysi všemožné chaty a služby typu líbímseti a jako Google.

Nemluví se o něm o nic víc (dokonce míň na Živě a na Lupě) než třeba o Googlu, jen ty zprávy víc vnímáš... Asi jako když ti jednou za tři čtyři reklamní bloky pustí tvoji neoblíbenou reklamu - pak ti přijde, že jí dávaj pořád.

Ostatně, když Google začínal nabízet cloud aplikace, bylo kolem toho stejné halo. Ale na to si už dneska nikdo nevzpomene, protože letí Facebook a tak je potřeba se obouvat do něj. Až se objeví něco nového, zase si lidi přestanou Facebooku všímat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 8. 2010 20:36

SCobra - no kdyby se nekdo naboural treba do takovyho Steamu, ebaye nebo PSN tak by byl mnohem vetsi pruser. Protoze ty servery si ukladaji cisla z kreditek a kdyz mas cislo z kreditek tak si o tom cloveku muzes zjistit do kteryho obchodu chodi nejcasteji nakupovat.

Ono obecne hateri jsou lidi co druhym lidem zavidi ze tu vec nemaji. Takhle ji aspon pomluvi a neciti se tak menecenne. :) Viz Apple.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 30. 8. 2010 20:45

Lo!Zza píše:Ono obecne hateri jsou lidi co druhym lidem zavidi ze tu vec nemaji. Takhle ji aspon pomluvi a neciti se tak menecenne.

konecne to niekto napisal :tleskani
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2010 20:49

Taky si říkám. Ty kraviny, co lidi píšou na Facebook stejně nikoho nezajímaj. Jediný zajímavý je na tom to, že tam někdo píše v pracovní době. A pak se občas někdo v něčem prokecne. Ale to se může stát i v normální konverzaci. A v pracovní době se dá dělat spousta jiných věci nepříliš kompatibilních s pracovním řádem.

Si spíš myslím, že se snaží odlišovat od stáda nebo z toho mají prostě strach tak moc, že si vymýšlejí a hledají různé nesmyslné důvody, proč je to špatné. Přitom by bylo jednodušší říct "nechci to/nemám to jak využít/nevyhovuje mi to/mám z toho strach", což bych samozřejmě naprosto chápal - taky nemám využití pro spoustu služeb, které někdo jiný nadšeně používá.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 8. 2010 20:54

Jee uz vidim ten flame co tu zase bude. :D

My jsme vlastne ti spatni kdyz vyuzivame neco kdyz mame tu moznost. :D Ale rikat o necem ze je to zlo to je trochu zcestny. Nesedim u FB celej den ale obcas se podivam na fotky co tam lidi nahrajou (protoze jsem je treba dlouho nevidel) nebo se chci podivat jak zijou. Verim ze pro lidi co nemaji zadne kamarady, nebo tam sami nemaji co napsat je to zbytecne...ale at holt podle sebe sama nesoudi ostatni. :-)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 30. 8. 2010 21:50

Fb je bezva vec na usporadani chlastacek a akcicek :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 30. 8. 2010 22:06

Lo!Zza píše:Ono obecne hateri jsou lidi co druhym lidem zavidi ze tu vec nemaji. Takhle ji aspon pomluvi a neciti se tak menecenne. :) Viz Apple.
:roll:
Závidět někomu něco, co můžu mít zadarmo(Facebook) nebo si to můžu běžně koupit(Apple)?

Když už závidět, tak něco jiného...večeři s Einsteinem či tak něco :-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Alcil 30. 8. 2010 22:19

S Einsteinem?
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 8. 2010 22:25

beat píše:
Lo!Zza píše:Ono obecne hateri jsou lidi co druhym lidem zavidi ze tu vec nemaji. Takhle ji aspon pomluvi a neciti se tak menecenne. :) Viz Apple.
:roll:
Závidět někomu něco, co můžu mít zadarmo(Facebook) nebo si to můžu běžně koupit(Apple)?

Když už závidět, tak něco jiného...večeři s Einsteinem či tak něco :-)

Jojo tohle je postoj hateru. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 30. 8. 2010 22:39

me staci a je lepsi mit dva tri pratele v realu nez milion na facebooku
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2010 23:03

Aha a my žádný přátele v reálu asi nemáme... Jsem si nevšiml, že by se reálný přátelé a facebookový nějak vylučovali. Mě třeba FCB nahrazuje i třeba spolužáky.cz...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Alcil 30. 8. 2010 23:05

Alianna: ale to nefunguje tak, že když si založíš facebook, tak tě všichni přátelé v reálu opustí, nebo jo?
SCobra: ***** :-)
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2010 23:11

No někteří jsou natolik zarytí facebook hejtři, že by toho možná i schopní byli :D
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka