Facebook

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2010 18:07

Predpokladam, ze kdyz mas cas sedet u FB tak mas cas byt i tady.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 9. 2010 19:31

My jsme volové! Žádnej složitej algoritmus, už mi to došlo. Určitě mi to nabízí lidi, který si na FB hledali mě. A nenašli :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Chemist 9. 9. 2010 19:41

Lojza: Určitě ano, však tu dohromady vysedávám dneska už neskutečných pět minut. Stejně jako si tady můžu pochatovat s lidma, se kterýma zrovna potřebuju nebo chci. Nebo oni chcou se mnou. Simple.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 9. 2010 20:14

Sasakr: To si nemyslím... On Marcel zná tvoje jméno? :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 9. 2010 20:17

Erhm, vždyť se píše, že to projíždí mail a podle něho to dohledává (a pak přátelé přátel atp.)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 9. 9. 2010 20:38

Já si myslím, že Marcel nás zná všechny. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2010 20:42

Chemist píše:Lojza: Určitě ano, však tu dohromady vysedávám dneska už neskutečných pět minut. Stejně jako si tady můžu pochatovat s lidma, se kterýma zrovna potřebuju nebo chci. Nebo oni chcou se mnou. Simple.

kazdy browser dneska podporuje vice oken. Jedno na FB a jedno na doupe. Simple.

A chat? PM?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 9. 2010 21:21

SCobra píše:Sasakr: To si nemyslím... On Marcel zná tvoje jméno? :-)

Zná.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 10. 9. 2010 00:44

Hmmm Sasi, Lojzo, SCobra a Dříme...ma tam taky dotlačili, hech. Ale nelituji toho, díky Fackabůku ma pár lidí našlo, co neuměj hledat na netu nebo zapomínaj, že přes 50 let bydlím u Zvonu, he. Brou Ponocnej Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 10. 9. 2010 05:38

Lo!Zza píše:nechapu proc tam mate lidi z fora, kdyz je stejne vidate kazdej den tady. :D

:hm proč ne? :hm
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 9. 2010 07:02

No ale přemýšlel jsem o tom a taky si říkám, proč jo :D Sice tam občas někdo šoupne něco zajímavýho, ale vesměs spíš ne...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 9. 2010 08:50

Proc ne? Na jednu stranu tady rikate jak si tam nepridavate kazdyho Tondu z Horni Dolni ale na druhou stranu si tam ochotne pridate nekoho koho jste nikdy nevideli, a i kdyby jste je videli vickrat, tak jsou vam tam k nicemu protoze stejne vsechno hazi sem. ;)

IMHO ja na pohodlnejsi komunikaci pouzivam Steam, protoze diky nemu muzu udelat to, co po lidech z fora potrebuju - zahrat si s nema. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 9. 2010 08:53

Už jsem to probral :) Nejvíc to odneslo právě Doupě - tedy ti, co dlouhou dobu nenapsali nic, co by mě zaujalo :-) A už mám jen 90 :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 10. 9. 2010 11:08

Lo!Zza píše:Proc ne? Na jednu stranu tady rikate jak si tam nepridavate kazdyho Tondu z Horni Dolni ale na druhou stranu si tam ochotne pridate nekoho koho jste nikdy nevideli, a i kdyby jste je videli vickrat, tak jsou vam tam k nicemu protoze stejne vsechno hazi sem. ;)

Podle mne je rozdíl přidávat Tondu z HD a nebo lidi, se kterýma se tady bavím už pár let, popřípadě se s nima znám i osobně. Nehledě na to, že takové kometování Koprkonu, pozvánky, atp tady docela zaniknou. Taky všichni nechodí na doupě všude, ale na FB je můžeš "*****" zaspamováním jejich zdi.
Je to prostě rozdíl, ale nemá ho cenu zapřísáhlým odpůrcům sociálních sítí vysvětlovat ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 9. 2010 11:14

Zvlastni. Ja mel za to ze na foru je takova sikovna funkce a sice "nove prispevky" kde se zobrazi aktualizace a nemusis "zasirat" FB. Navic zdejsi sekce Co zrovna delate prakticky splnuje funkci FB.
A doufam ze toho odpurce socialnich siti nemyslis mne, protoze bych byl nucen se ti vysmat. ;)
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka