Plečka. Protože to je... plečka, překvapivě. No když se to hnojí tak zgurvená plečka.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
MacBooku -> lásko, pojď se mazlit No a pak klasicky Mac(Gyver), Alík (aluminium - hliník), mazel... Desktopu -> "ty ku*vo jeď!" a když jsem v hodně dobré náladě, pak "widle" a když jsem zhulenej/ožralej, pak s láskou "desktop"
Tak to jsme na tom stejně. Jinak v systému se jmenuje (bez fantazie) "patrik-laptop" (takhle mi to navrhlo Ubuntu při instalaci a já neprotestoval). Kolega z práce si ho pojmenoval "fantomax"
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
No vidíš, jméno v systému, to mám u všeho stejně, až na koncovku. Tedy "Stredula-W7" (desktop), "Stredula-MBP" (Mac) a... no u dalšího noťasu sám nevím, ten už víceméně nefunguje