Scaobra: to s tím vládcem je v podstatě pravda. Nicméně původní idea měla být o ÚV, tedy nikoliv jedinec, jen tajemník, což měl být ten, který koordinuje, volený na omezený čas, kdykoliv sesaditelný, víme ovšem, jak to dopadlo. Ale idea, myslím, špatná není.
Nemám moc rád mailové vtipy ale toto mne docela dostalo...
Členové knížepánova fanclubu ať tam radši nekoukají...
Vtip je v tom, že u nás je zvykem hodně rychle zapomínat. Například na to, co tvrdívala, lépe-hlásala, vládnoucí garnitura po 89. Osobně nechci hájit socík ačkoliv n etuším, co a jak se dalo za tehdejší mezinárodní situace dělat lépe, a tak dalo, jasně. Možná byla cesta 68, to nedokáži posoudit. Jen mne hmyzí to soustavné vymlouvání se na 40 let socíku, potažmo navážení se do KSČM, která je posledních 20 let prakticky nejčistší a podle mého i nejstátotvornější stranou u nás. Stejně tak nechápu, proč kdekdo po nich chce furt omlouvání za 40 let zpět. Udělali to několikrát a permanentní omluva visí na jejich stránkách furt... Nemám rád zástupné vyvěšování problémů, které nejsou důležité. Naopak mi vadí populárnost knížepána, který svou politickou kariéru založil na spaní v parlamentu. Nic proti ale ve vedení státu bych rád člověka, který žije zde většinu svého života, nechrápe, když se jedná o zákonech a podobně (a je jedno, že se tam často mele prázdná sláma) a asi by toho bylo víc. Ponechám stranou jeho obcházení pravidel při podnikání a chování ke svým zapměstnancům. Ale i to mluví o tom, jak by se při své účasti ve vládě choval k nám všem.... Stejné je to s VV. Možná by mne zaujala Bobo ale mám celkem jasno. Sice mne nejspíše většina z vás odsoudí ale hlasuji pro Filipovce. Řadu lidí tam znám, Vojtěcha si vážím i jako člověka, Ransdorf je člověk jako jeden z mála a je škoda, že byl uklizen do Bruselu. Program a cesty řešení organizace státosprávy mají nejvyrovnanější a myslím, že vhodné pro většinu vrstev obyvatelstva.