Ake mate hodinky ?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 6. 2014 08:11

Já třeba pracuji ve školství a tam je prostě nutnost hlídat si čas vyučovací hodiny a vytahovat uprostřed hodiny mobil, když to mají i žáci zakázané mi nepřijde moc fér. Navíc kdykoliv mám třeba zjištěný čas, v kolik mi jede bus, vlak, tramvaj, tak se během cesty na ten daný dopravní prostředek prostě podívám, jestli stíhám a nebo mám raději běžet. Vytahovat mobil z kapsy by mě prostě zdrželo a hlavně je to prostě dost otravný proces: Vytáhnout mobil z kapsy, rozsvítit si displej, zamknout displej, dát mobil zpět do kapsy. Takhle se jen podívám na ruku kde mám hodinky a vím kolik je hodin. Navíc u chlapa působí hodinky i jako elegantní módní doplněk, který by měl každý správný chlap mít.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 18. 6. 2014 20:04

PSK: Souhlasím naprosto se vším :-)
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2014 20:13

Hlavně každý správný chlap musí i *****ět.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 6. 2014 20:48

Tak mi řekli, že výměna řemínku, co mi rupnul, prej 4 kila. To abych se podíval pomalu po novejch hodinkách :-/
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod jezek 19. 6. 2014 13:33

Peter S. Kenedy píše:Navíc u chlapa působí hodinky i jako elegantní módní doplněk, který by měl každý správný chlap mít.

Pokud chcete vědět, jaký je muž ve skutečnosti, musíte se podívat na 2 věci. Boty a hodinky. Všechno ostatní je jen umělý doplněk. Platí to už od začátku minulého století.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 6. 2014 14:27

Tak to jsem asi dost divnej. Nosím kvalitní kožené polobotky (pokud možno, na kolo to samozřejmě nejde) a levné šméčkové hodinky :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Darwel 19. 6. 2014 21:18

Sandále a mobil. Well, fuck. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 20. 6. 2014 05:39

N.Marko píše:Tak to jsem asi dost divnej. Nosím kvalitní kožené polobotky (pokud možno, na kolo to samozřejmě nejde) a levné šméčkové hodinky :D

Divné to není ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod boonno 20. 6. 2014 08:52

tak já mám akorát omega "kapesní" hodinky tvz cibule :-)

vypadají přibližně takto (mám jiný rafičky, ale jinak jsou docela podobný)
Obrázek

ale moc je nenosím. Jinak nejlepší na nich asi je, když je otevřu a dívám se na strojek jak jede. Fakt paráda :-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 6. 2014 10:21

Tak to je největší machrovina ze všech postovaných.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod jezek 20. 6. 2014 21:57

Tak já mám třeba tyhle, ale moc je nenosím.
Obrázek
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 6. 2014 23:40

Ty jsem si taky kdysi koupil. :D Jeze se asi po dvou tydnech zastavily a od te doby je mam jen na okrasu. Nuz Made in China. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 21. 6. 2014 20:57

Tak já je nenosím a mám je spíše jako sběratelskou věc.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 6. 2014 16:33

Tak nad tím dumám, jestli vůbec potřebuju k něčemu displej. Kolikrát jsem ho použil za tu celou dobu, co je mám? Jednou budík? Stopky ani jednou. Takže by možná stačily ručičkovky, ale jak je to s analogovou datumovkou? Pozná to 30/31, popř. 28/29 dní v měsíci? Každej měsíc seřizovat fakt nechci.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod beat 26. 6. 2014 17:19

Běžný ručičkový mají prostě pro každý měsíc 31 dnů. Pak ještě existují ručičkové, které znají délku měsíce(i přestupné roky). Obvykle se tomu říká "perpetuální kalendář" - týká se obvykle mechanických hodinek.

http://www.zlatnictvi-nike.cz/rady-nakupujicim_p11.html
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka