Ake mate hodinky ?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 25. 8. 2009 16:51

Ako sa hovori, ze podla topaniek poznas cloveka.. tak aj podla hodiniek poznas cloveka :mrgreen:
Tak ma napada... ake maju gejmeri hodinky ???

Kazdy slusny clovek, ktory potrebuje chodit nacas nosi hodinky,, nie take ze, "mam telefon, naco" alebo "nemam rad nic na ruke" to su podla mna kecy smrada, co nema na hodinky :D

Tak ake mate hodiny ? O:-)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 8. 2009 17:12

Casio, asi 10 let staré, pěkně ojeté a o 2,5 minuty se předcházející... Chce to něco nového, ale vzhledem k tomu, že chci tentokrát kvalitu (titanové se safírovým sklíčkem), pokaždé se najde něco, co je v pořadí přiorit předeběhne...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 25. 8. 2009 17:17

Mám dvoje, jedny ocelové Secca, které se už nevyrábí a pak na sport bentimy. Oboje nejsou nic moc šíleného, ale já jsem spokojený.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod spajza X 25. 8. 2009 17:23

jo, ja som na poriadne hodiny nikdy nemal prachy.. ale co si pametam, tak ale 5rokov dozadu som si kupoval LORUSky

Obrázek

starsi model od tychto (len nemozem najst foto) tazke, tlacili ma meskali... hadam vsetko, co sa len da :D tak su teraz na mojom pracovnom stole ako "cas" :) proste totalne smejdy,, LORUS nikto nekupujte !!

ale pre tristvrte rokom som preto kupil nove.. pockaj pohladam foto

//Jezek fotecka neni?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 25. 8. 2009 17:33

Obrázek

Tak som si kupil tieto, uz ich mam skoro rok, ani skrabanec a vlastne im nemam ani co vytknut... nosim ich uplne vsade, to jest aj k saku atd :D chcel som strap, nie retiazkovy naramok, aby sa dali pripnut k bunde/ vaku atd. Fakt som s nimi spokojne a plne doporucujem.. tie senzory su top-noch .

toz to som ja :) tesi ma :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 25. 8. 2009 17:39

Já mám šméčkový starý Casia:).

Obrázek

Něco jako tohle, akorát ve stříbrný verzi a s kovovým páskem. Když byly nový, tak dokonce vypadaly docela seriózně, pokud se vypnuly všechny ty digitální zobrazovače (za normálních okolností tam mám digičas). Ovšem jak se z toho plastu sloupala ta povrchová úprava imitující kov, tak už se v nich levný plasťáky nezapřou:-D.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 25. 8. 2009 18:03

Casio je podla mna najlepsia a nakvalitnejsia znacka pre "smrtelnikov" ...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 25. 8. 2009 18:08

od doby, co jsem ztratil snad patnáct let staré Casio, se držím toho
spajza X píše:"mam telefon"
, ale chtěl bych nějaké slušnější koupit. Problém je, že vždycky koupím něco jiného :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod USER47 25. 8. 2009 18:17

spajza X píše:Casio je podla mna najlepsia a nakvalitnejsia znacka pre "smrtelnikov" ...

Pche, Casio je pro socky...určitě alespoň podle autora tohohle článku na Lupě, nad kterým jsem se nedávno pobavil:
http://www.lupa.cz/clanky/jak-udelat-ti ... bky-luxus/

"Nejdražším produktem v nabídce e-shopu je luxusní model švýcarské značky Louis Erard, který stojí 138 990 Kč." I tady se hodinář pousměje. Značka Louis Erard je něco, co se běžně nazývá "odúmrť", kdybyste chtěli přitvrdit, tak "pastevecká značka"."

"Od té doby se firma snaží vyrábět modely v nižší střední cenové kategorii švýcarských značek a dělá je vcelku dobře. Ano, hodinky za sto čtyřicet tisíc jsou u švýcarských značek nižší střední třída."
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 25. 8. 2009 18:21

hodinky jsou pro buzny...
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Filo0 25. 8. 2009 18:25

Hm...hodinky? Co to je? :D ja už mam niekedy taky pocit že sa viem riadit podla slnka :D si tipnem kolko asi je a približne sa väčšinou trafím :D hehe :-D 8-)
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
220 CDi, 170PS, 400Nm - W204 navždy bokom <3
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Filo0
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 25. 8. 2009 18:30

Za pár let až nebudu vědět co s penězma, tak si na svou reprezentaci koupím jedny, dvoje rolexky, i když hodinky nemusím a nenosím je :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 8. 2009 18:32

g502 :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 25. 8. 2009 19:25

no ja som smrad co nema na hodinky :nenapadne

som chudobny student a tak vydavky sa snazim mat co najmensie :nenapadne

ale k mojemu pravnickemu image :-D by sa nejake slusne hodili, mal som slubene ze dostanem cosi za Bc. , coz uz som, ale houno som dostal...

proste nemam ani na nove PC ani na konzolu atd atd tak hodinky musia pockat :-( ... jako inac peneze mam ale musim nechat daco do rezervy a nemozem minat na "luxusne" veci teraz :-(
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 8. 2009 19:27

Spajza: Ty jsou moc velký... Něco podobného mám teď a fakt už bych do něčeho takovýho nešel. Radši decentní, s jedním ciferníkem, bez digitálních sraček k ničemu.

Ale ten odkazovaný článek... Souhlasil bych s tím, že dneska už jsou hodinky spíš životním stylem než záležitostí pro masy.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Další stránka