Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
vůl, ne z tohoto fórapíše:Ahoj našel jsem na fórech Ubisoftu že už je vytvořena hra Assassin's Creed III ale akorád se maká na ochraně.Hra bude mít velice tvrdo ochranu,kterou bych řekl že už neprolomí žádný hacker či programátor.U Assassin's Creed III bude ochrana taková že budou všechny soubory zašifrovány.Soubory boudou mit 7 vrtev ochrany,a to pokud se hackeři dostanou do 6 vrstvy tak u 7 vrstvy to bude chtít speciální dešifrovací heslo,který bude mít pouze Ubisoft vývojáři a navíc to heslo bude u každého souboru jiné.Heslo bude mít okolo 200 čísel a 100 písmen(takže pochybuji že to hackeři zvládnou).A ještě 1 součást ochrany bude taková že ve systému windows se vytvoří soubor(součást hry),který bude mít podobný název jako kterékoliv jiné soubory,které jsou součásti windows.Hra má vyjít okolo 28. července 2010.
Já osobně bych řekl že tohle hackeři a programátoři(i ty nejlepší z nejlepších) neprolomí a budeme si muset koupit asi originál.
USER47 píše:Retardi jsou všude, třeba včera jsem na bonuswebu četl recenzi na Vietcong a diskuze byla plná těchto perel:
"Nejde mi Lego Star Wars,nevím kde má stahnout zadarmo Pixel Shader 1.1 nebo lepčí."
"prosím poradte jak mám rozjet vietcong 2 který jsem si stáhnul z netu děkuji"
"neznáte nekdo na které stránce se stahuje vietcong 1....dik"
"MA NEKDO CECH NA LITNANI NA VIETCON 1?AD POSLE N E-MAIL"
atd...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků