Question of the day

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Heady569 5. 9. 2008 12:52

v tomto souhlasím s kurčetem...
//jinak nejlepší odpověď měl ježek, takže dává zítra další
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 5. 9. 2008 16:45

selfade píše:Myslite si,ze sa kazda holka po case okuka a prestane pacit,alebo raz pride jedna,ktora sa bude pacit navzdy? (myslim vyzor fyzicky - tvar, telo..) Pripadne je podla vas fyzicka krasa dolezita?

A nepiste sem prosim reci typu fyzicka krasa nieje vobec dolezita, to samozrejme viem, ale dost pochybujem, ze maju realnu buducnost vztahy toho typu, kde dokaze niekto na net o svojej babene napisat, ze neni pekna, ale ze s nou je koli laske.. Fyzicka krasa je podla mna dolezita, osoba s ktorou som,ma musi pritahovat a musi byt atraktivna, nemozem mat napriklad sex s babenou ktora by sa mi nepacila.. ja este niesom nejaky 40r pan,ktory vyzaduje od zeny len aby dobre varila a mala ho rada..

a/ hezká baba se okouká. Míň hezká se po čase bude stávat hezčí, takže přesně naopak.
Fyzická krása není důležitá.

b/ Fyzická krása není důležitá (viz a/ ). Kdybych řekl, že jsem s přítelkou :!: i :!: proto, mi přijde přitažlivá, není to pravda. Začal jsem si s ní a rozhodně to nebylo z důvodu, že bych ji považoval za super kočku. Ale čím dýl s ní jsem, tím krásnější pro mě je - fyzicky.
Je to rozpor? Někomu se to nezdá? Tak ať... Mně to je fuk.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod lu.kas 5. 9. 2008 23:16

Chemist píše:hezká baba se okouká. Míň hezká se po čase bude stávat hezčí, takže přesně naopak..
Vidím to podobně. Holka, která mi přijde na první pohled krásná se mi v 90% po čase okouká a už si to nějak neuvědomuju. Ale někdy narazím (a že se to moc často nestává) na typ, který mi při prvním střetnutí moc nějak zvlášť hezký nepřijde (a asi ani "objektivně" není), ale postupně tak nějak "poznávám" a nezevšední.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 9. 2008 00:29

To je fakt, zeny tipu "Supermodelka" jsou jaksi svím zpusobem nudné, proto nemám rád akce ve stylu Miss kdyz na ulici denne potkám hromadu hezcích- nebo lépe receno zajímavejsích.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 9. 2008 01:11

Kdo dává dalsí?¿?
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod selfade 7. 9. 2008 16:44

jezek
veci dake
selfade
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 7. 9. 2008 21:48

Ježkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod papucek 8. 9. 2008 00:01

Kdo si pocka,ten se docka
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 9. 2008 13:26

Nebo taky umre stárím ;(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2008 13:51

Ježíši,nedávejte mě přez víkend,nikdy nemám čas pořádně prošňupat net.
Něco vymyslím...

//Něco mě napadlo.
Byli by jste schopni se přestěhovat do jiného státu/stát se jiným státním příslušníkem jenom proto,že Vám nesedí,dejme tomu,sociální zřízení státu,přitom tady máte rodinu,se kterou si rozumíte,práci,která Vás děsně baví atp.?
(prosím,vyvarujte se imbecilních odpovědí a trošku nad tím zauvažujte,nechte si to projít hlavou,pak napíšu,proč se na to ptám)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod davee 8. 9. 2008 13:57

Nejspíše ne, ale samozřejmě záleží na okolnostech. Práce není prvek, který by mě doma držel, ale rodina je něco jiného. Samozřejmě pokud bych byl sám, tak nevidím důvod, proč neodejít, pokud bych byl nespokojen.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kurcatovium 8. 9. 2008 13:58

Tak tohle nevím, nevím... Rád bych třeba na rok, dva (či podobně) vycestoval za prací někam do dalekých krajin, ale napořád - to asi těžko. Sice to tu stojí za houbelec, ale jak už píše ježek - je tu rodina, přátelé, ... Takže pokud by se jednalo o dobu určitou, rád bych; na neurčito však ne-e.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 8. 9. 2008 14:00

Nevím...ale asi bych s tím zatím neměl problém...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod includes 8. 9. 2008 14:01

Dokud je člověk sám, tak proč ne, odcestovat, poznat svět. Ale jak se člověk usadí, manželka, děti apod., tak už asi rozhodně ne.
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 8. 9. 2008 14:15

Ne,ne,rodinou myslím rodiče.Manželka a děti by šli s Váma.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka