v tomto souhlasím s kurčetem...
//jinak nejlepší odpověď měl ježek, takže dává zítra další
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
selfade píše:Myslite si,ze sa kazda holka po case okuka a prestane pacit,alebo raz pride jedna,ktora sa bude pacit navzdy? (myslim vyzor fyzicky - tvar, telo..) Pripadne je podla vas fyzicka krasa dolezita?
A nepiste sem prosim reci typu fyzicka krasa nieje vobec dolezita, to samozrejme viem, ale dost pochybujem, ze maju realnu buducnost vztahy toho typu, kde dokaze niekto na net o svojej babene napisat, ze neni pekna, ale ze s nou je koli laske.. Fyzicka krasa je podla mna dolezita, osoba s ktorou som,ma musi pritahovat a musi byt atraktivna, nemozem mat napriklad sex s babenou ktora by sa mi nepacila.. ja este niesom nejaky 40r pan,ktory vyzaduje od zeny len aby dobre varila a mala ho rada..
Vidím to podobně. Holka, která mi přijde na první pohled krásná se mi v 90% po čase okouká a už si to nějak neuvědomuju. Ale někdy narazím (a že se to moc často nestává) na typ, který mi při prvním střetnutí moc nějak zvlášť hezký nepřijde (a asi ani "objektivně" není), ale postupně tak nějak "poznávám" a nezevšední.Chemist píše:hezká baba se okouká. Míň hezká se po čase bude stávat hezčí, takže přesně naopak..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků