Divoký západ ve hrách

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 18. 7. 2008 19:28

Co myslíte proč se hry s tématikou divokého západu tak těžce nepovedou (až na desperados ale střílečky jako gun nebo call of juarez propadáky byly 100%) vždyť to je škoda...

Jak by se vám líbila totální modifikace klasického Counter Striku do Country Striku ? Jak už název napovídá, mělo by jít o modifikaci ve stylu Bloody,wild country.... "Krvavý divoký kraj, tak se to říká o západu. Samuel L. Hawkins " Místo moderních rychlopalných zbraní staré dobré Deringery,Smith and Wessony, Remingtony, Colty,Sharpsky a samozřejmě Wintchesterovky a Henryovky,luky a šípy, nože a tomahawky... Upravený by byl i systém kdy by bylo nutno před každou ránou zbraň znovu natáhnout stisknutím kolečka nebo bočního tlačítka myši. Místo SAS, SOCOMU nebo Seals vs. Teroristé,banditi a muži zákony, kovbojové, indiáni, kavalerie,sever a jih... Nejsilnější zbraň ? Rychlopalný gatling při jehož střelbě by se muselo točit kolečkem myši a současně mačkat levé myšítko... Fyzika, zpětné rázy, a současně i obrovská účinnost. Do toho všeho kulisy divokého západu (a že Source engine je pro tohle jako stvořený) případně i ježdění na koních (místo vozidel). Zkrátka a dobře - střílečka z dob kdy každý správný chlap měl u pasu zbraň či rovnou dvě...Hoďte na to sépiový filtr, přidejte do toho pár ponurých countryových tónů a máte atmosférickou multiplayerovou střílečku par excellance...No - nemyslíte že by se na tom nedaly vydělat miliony ? Já říkám-ano-ano-ano... Daly. Rozhodně v USA ale určitě by se to chytilo i celosvětově. Lidi chtějí změnu,tak proč ne Western, zvláště když do téhle doby sednou ultimátní bouchačky a divoké přestřelky jako záď na nočník ?

Colt Army 1862 aka Peacemaker
Obrázek
ObrázekBelle Starr-královna banditů.Obrázek
"Jesse James lupič byl mnoho lidí odpravil vlaky přepadával rád..."

Myslíte že to mám poslat do Valve ? Ale proč by si měli všímat nápadu nějaký PC z mrňavé zemičky uprostřed EUropy ?

Možná by nebylo špatné kdyby šestý call of duty byl z divokého západu :) jen by se to asi nejmenovalo call of duty :)
Naposledy upravil PC dne 18. 7. 2008 19:46, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 18. 7. 2008 19:33

lock, smazat
PC, děláš ty někdy něco jiného než že vymýšlíš jak si to rozdáš se sexbombama a jak sbalíš holku, jaký si koupíš další pc, jakou hru budeš dál hrát a co vynalezneš??
Obrázek
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 18. 7. 2008 19:49

Zpátky k westernům :) Zase bych se jen opakoval :)
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod danniel 18. 7. 2008 21:02

Nejsi první koho napadlo něco takového udělat
http://www.fistful-of-frags.com/
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 18. 7. 2008 21:04

zase nějakej inteligentní thread
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod lu.kas 19. 7. 2008 00:04

Horké léto 2? :)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chameleon-s 20. 7. 2008 22:02

call of juarez není žádnej stoprocentní propadák. se sám podívej na internetový hodnocení ve většině to má kolem 80%
http://bonusweb.idnes.cz/pc/karta/call- ... le.829.idn
http://games.tiscali.cz/reviews/callofjuarez/index.asp
http://www.gamespot.com/pc/action/thela ... lt;title;0
http://www.recenze-her.cz/call-of-juarez
http://pc.hrej.cz/clanky/recenze/call-of-juarez/
a pokud ti nevoní takovýhle ztvárnění divokého západu, tak bych byl i docela zvědavej na tvůj nápad, pokud by se vůbec někomu chtělo udělat alespon něco podobnýho. zase to máš strašně složitý a určitě bys tam přidal rozvětvený funkce vykecávání jako u MMO 2.světový

PC píše:Rychlopalný gatling při jehož střelbě by se muselo točit kolečkem myši a současně mačkat levé myšítko...

vyzkoušel sis to? a dalo by se to vochcat tak , že bych kolečkem točil na klávesnici? jinak to jde dost špatně :mrgreen:
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 1. 2011 22:22

Objevil jsem dvě hry, první Dead Man's Hand, což bude zdá se taková lehce parodická záležitost, a pak Western Outlaw: Wanted Dead or Alive, u které jsem nenašel ani video, jen pár obrázků. Zkoušel někdo z vás některou?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 10. 1. 2011 01:57

Mě by spíš zajímalo jestli bude Red Dead Redeption na PCčku :(
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 1. 2011 09:50

Ne, musis si koupit konzoli.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 1. 2011 10:20

Počkej pár let a naemuluješ to na PC...no ne, ale PC verze by se mi taky líbila.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 10. 1. 2011 17:00

Pche. PC zase nas*al všechny, vč. mne :grr:

Jedna z prvních her, které jsem těžce (horce) sháněl bylo od Lucas Art "Outlaws" a to v době "preKvákovské"... Multiplayer, obtížnosti celkem vyvážené, nádavky zdarma, krásná hudba, hratelnost... A mulťák se hraje dodnes...

Za OldsKoutek dr. W.
8-P
Dr.Watson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 1. 2011 22:04

Já vím, že je to rok 1997, ale nebyly tehdy 2D modely postav a zbraní už taky trochu "pozadu"?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 1. 2011 22:25

Ne... Naopak, na 3D modely se tehdy nedalo koukat...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod powerball 10. 1. 2011 22:49

to je na enginu duka 3d?
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Další stránka