Sasakr píše:Protože tu máme dEmOkRaCyI, v níž je vítěznou strategií pro získání koryt populismus. A protože nejdůležitější voličskou základnout jsou důchodci, kterým je úplně jedno, že ti něco zakážou, jen když budou mít domnělý pocit bezpečí, tak si ty nemůžeš jít zacvičit.
Mě hlavně děsí, co na to děti. Umře pár lidí, kteří mají vše za sebou, to je celkem za mě v pohodě. Ale že jsi zničil děti, které tu pak budou ještě třeba 60 let? To je pecka. Kdybych měl děti, tak bych je nenechal takhle zakrnět. Co se v mládí naučíš, to ti zůstane.
A co děti, které se připravují na nějakou sportovní kariéru? Jako necvičit pravidelně v tom věku, to je může zničit.
Mně se na tom líběj ta čísla. Důchodci, kteří jsou hlavně výdaje, tak chráníš, jako by táhli HDP a lidi, kteří vše platí, tak nepustíš do práce, aby náhodou něco nevydělali. To je dobrej plán
![:D :D](./images/smilies/39.gif)
-- 16. 4. 2021 12:11 --
Lo!Zza píše:N.Marko píše:V pondělí po mnoha měsících poprvé ve fitku... ještě třetí den poté mě bolí všechno. To by nebyl problém, problém je v tom, že nic neuzvednu, nic neutáhnu, nic neudržím - síla, stamina atd v pr*eli
To potrvá věčnost, než se dostanu na předchozí úroveň.
Ja jsem na tom stejne. Stamina je ok protoze jsem pres lockdown behal a kdyz jsem sel do posilovny tak jsem si rikal at to nepretahnu protoze jsem 4 mesice nic nedelal. No a samozrejme jsem se debil nechal unest a dneska rano se nemuzu hybat.
Alespoň mám potvrzení. Se bojím přestat
Jaký vliv mělo to běhání? Se bojím, že jak bych začal běhat, tak bych o vše přišel, ale měl kondici. Jsem teď roky neběhal.