To že doupátko skončilo jsem se dozvěděl po cestě do restaurace na oběd,kdy sem si doupátko nesl z trafiky.Otevřu titulní stránku a čtu.Chvilku na to mě málem sraziko auto,protože jsem nebyl schopnej se soustředit na cestu.Říkal jsem si,že je to asi nějakej špatnej vtip,ale jak už všichni víme,nebyl.
Doupátko byl můj nejoblíbenější časopis celkově.Score mě nikdy nebralo a level. no nebudu lhát,občas jsem si nějaké číslo minilevelu koupil,ale vždycky jsem si raši četl doupátko.Ať už po cestě do školy,ze školy,po cestě kamkoliv a ať už pěšmo,nebo MHD,vlakem prostě všude.Dokonce když jsem byl na tříměsíční praxi v německu jsem mamku donutil k tomu,aby mi dva výtisky poslala balíčkem do německa(celý balík byl dražší než doupátka dohromady).
Já si vždycky kupoval doupě s DVD,i když sem DVDčko většinou nepoužíval(ale snažil jsem se tím podporovat redakci,finančně)
Já na Doupě nikdy nezapomenu,pánům redaktorům přeju hodně úspěchů jak s webem tak i v soukromém životě a pořád budu někde hluboko v sobě doufat,že jednoho dne půjdu kolem trafiky a za sklem uvidím velké titulky DOUPĚ JE ZPĚT!!!!!
takže sbohem....