sakra, původně jsem nechtěl, ale po příspěvku panCroupa sem musím hodit spam. Nevím co pořád máte s těma přestřelkama mezi mnou a Darkem, Dark ať si dělá co chce, mě je to úplnej šumák. Tenhle topic jsem napsal z důvodů, že se ptám na něco modů, nic víc, nic míň........
To že tu Dark spamuje a na něco se mě to ptá, to není žádná přestřelka, tyhle spamy by se měli hned mazat a nikdo by to jako přestřelku neviděl, tak už si to konečně uvědomte. To že mě Dark napadá za něco, co je úplně normální a dovolený, za to já nemůžu, ať se chová slušně a bude klid, za ty jeho výroky už by měl jinde ban............ a všimněte si že to říkám Vám a ne Darkovi, aby to zas nevyznělo, že se sním hádám............. takže jaký mír? Já s nikým nebojuji.
Mimochodem skoro všem uživatelům odstavce nevadí, dle toho co čtu a nejsou zakázaný, tak mě prostě zajímá ten názor modů, proč jsou proti, nic víc.
Jestli z toho má Davee nějaký problémy, tak to je mi líto, ale v podstatě si to dělá sám, prostě ať ty Darkovi spamy hned maže a je to......
Právě proto nechápu, jak tuhle kravinu vůbec někdo může takhle řešit, zvlášť, když je povolená a ještě účelná. Například ten vykřičník a otazník, který je ve smajlech se také používá za větou, já osobně ne, ale viděl jsem spoustu takových lidí, kdybych si snad jen pomyslel, že je za to někde můžou i buzerovat, tak bych nevěřil, teď už vím, že na jednom fóru to možný je.
Problém spíš vidím v tom, že Dark mě nemá rád a nemá co dělat, tak si vymýšlí kraviny, pochybuju, že by to samé psal, kdyby tyhle odstavce používal například moderátor Ježek.