Kniha přání a stížností

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 1. 2007 19:09

co to máte za prastarý servery ! :roll: ... OMG, OMG :| ... to i přeplněná válečná fóra běhají lépe ! a na PPH je tak kolem 100-200 lidí a to není nějak moc :) ... já snad pošlu nějaký finanční dar na nákup nových serverů :roll:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 1. 2007 19:16

Fuck8r píše:co to máte za prastarý servery ! :roll: ... OMG, OMG :| ... to i přeplněná válečná fóra běhají lépe ! a na PPH je tak kolem 100-200 lidí a to není nějak moc :) ... já snad pošlu nějaký finanční dar na nákup nových serverů :roll:E/quote]

Naprosto souhlasím...je to děs...snad se s tím něco začne dělat
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 31. 1. 2007 21:04

Taky že už dělá, na živě už dali reklamy ... a další Cpress fora to čeká také :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 1. 2007 21:07

to je dobře :) ... stávající servery by určitě do roka a do dne úplně klekly :twisted:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 5. 2. 2007 14:51

jsem jediny, komu tohle forum funguje ciste sporadicky?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Arašíd 5. 2. 2007 14:52

rozhodne nejsi.
love music
hate fascism
Arašíd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majorus 5. 2. 2007 16:16

Njn, dneska jsem se vážně lekl, že forum kleklo úplně a že se mi smaže těch pracně nasyslených pár tisíc příspěvků, uff :lol:
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Skinny 5. 2. 2007 16:18

když jsi spammer, nedávej to najevo : )
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 2. 2007 16:19

Skinny se tím úspěšně řídí už kolik měsíců :lol:
Ale jinak se taky přidávám ke stížnosti na časté výpadky
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 2. 2007 19:00

MajorOcelot píše:Njn, dneska jsem se vážně lekl, že forum kleklo úplně a že se mi smaže těch pracně nasyslených pár tisíc příspěvků, uff :lol://quote]

Dneska to bylo fakt šílené...jsem nechápal co se to dělo...asi hackeři a nebo to naopak už opravují...jsem na chvíli dokonce nebyl ani moderátor :lol:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 5. 2. 2007 19:28

Peter S. Kenedy píše:
MajorOcelot píše:Njn, dneska jsem se vážně lekl, že forum kleklo úplně a že se mi smaže těch pracně nasyslených pár tisíc příspěvků, uff :lol://quote]
Dneska to bylo fakt šílené...jsem nechápal co se to dělo...asi hackeři a nebo to naopak už opravují...jsem na chvíli dokonce nebyl ani moderátor :lol:s/quote]

Sakra, abys neskončil jen jako rosnička :lol: :lol: :lol:
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod upír 5. 2. 2007 21:38

Nazdar,
dnes jsem se poprvé podíval na svůj profil a zjistil jsem, že to celé nějak nesedí. Svůj účet jsem si zložil 10. 12. 2006 (aktivační mail mám stále ve schránce, takže to můžu doložit), ale profil tvrdí, že už 13. 04. 2005. Přihlašuju se jako Upír, ale ono mě to píše s malým u. Nejlepší ale je, že mám na svém profilu uvedeno 49 příspěvků do jakéhosi AutoRevue.cz. Opravdu tam nějaký "upír" přispíval, ale já to opravdu nebyl, protože jsem tehdy ještě neměl založený účet. Navíc nemám auto, znalosti z oblasti automobilismu a ani takovou rodinu, o které ten dotyčný píše. Netuší někdo co to má být za spiknutí? Je možnost nějakého hacknutí profilu? Díky za odpověď.
upír
First Blood

Odeslat příspěvekod Majorus 5. 2. 2007 21:39

[quote="upír";Nazdar,
dnes jsem se poprvé podíval na svůj profil a zjistil jsem, že to celé nějak nesedí. Svůj účet jsem si zložil 10. 12. 2006 (aktivační mail mám stále ve schránce, takže to můžu doložit), ale profil tvrdí, že už 13. 04. 2005. Přihlašuju se jako Upír, ale ono mě to píše s malým u. Nejlepší ale je, že mám na svém profilu uvedeno 49 příspěvků do jakéhosi AutoRevue.cz. Opravdu tam nějaký "upír" přispíval, ale já to opravdu nebyl, protože jsem tehdy ještě neměl založený účet. Navíc nemám auto, znalosti z oblasti automobilismu a ani takovou rodinu, o které ten dotyčný píše. Netuší někdo co to má být za spiknutí? Je možnost nějakého hacknutí profilu? Díky za odpověď.a/quote]

tuším že to mělo co dělat s tím, že se dělal pořádek v Nickách a někteří tam byli vícekrát a tak ti to asi zůstalo, ale počkáme na oficiální vyjádření...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod includes 5. 2. 2007 22:55

Chtělo by to napsat nějakému z adminů, co se to děje, jen tak sem nechodí ...

btw: Nový server usazen, mělo by to už běhat v poho :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 6. 2. 2007 14:33

a zase Critical Error :( a čím dál častěji
Upír: s příspěvky mi to udělalo taky- do mobilmánie kam nechodím
Skinny
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka