Kniha přání a stížností

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 9. 2005 19:56

Chtěl bych pochválit tohle fórum, hlavně v ohledu pravidel - jsou dostatečně přísná, aby se z něj nestalo to co třeba ze Scorpions Poradny.
A přál bych si, aby to tak zůstalo...
Slibuju, že až bude na Doupěti nějaká hra, která se mi bude líbit (jako Northlands - ty jsem bohužel prošvihnul) tak si ho určitě koupím (poprvé).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 27. 9. 2005 22:10

SCobra píše:Chtěl bych pochválit tohle fórum, hlavně v ohledu pravidel - jsou dostatečně přísná, aby se z něj nestalo to co třeba ze Scorpions Poradny.
Slibuju, že až bude na Doupěti nějaká hra, která se mi bude líbit (jako Northlands - ty jsem bohužel prošvihnul) tak si ho určitě koupím (poprvé).u/quote]

Tak takováto pochvala vždy zahřeje u srdce, moclikeré díky!
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlanWake 27. 9. 2005 22:31

2Petr Kolář: Jo no, ještě že tak: konečně fórum pro rozumné hráče :) Congratulations :)
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 27. 9. 2005 22:33

AlanWake píše:2Petr Kolář: Jo no, ještě že tak: konečně fórum pro rozumné hráče :) Congratulations :)!/quote]

Za celý moderátorský tým mohu říci, že děláme vše, co je v našich silách. A vzhledem k tomu, že se považujeme za slušné hráče, držíme fórum k obrazu svému.
Každopádně mnohokráte děkuji!
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlanWake 27. 9. 2005 22:36

Není zač :D
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ViKKi 28. 9. 2005 00:08

PLS help!! hledam web hosting na mod na Mafii ( zatim sme na http://pilsenmod.wz.cz ). kdo vi at odpovi
ViKKi
First Blood

Odeslat příspěvekod David Sláma 28. 9. 2005 00:59

SCobra píše:Chtěl bych pochválit tohle fórum, hlavně v ohledu pravidel - jsou dostatečně přísná, aby se z něj nestalo to co třeba ze Scorpions Poradny.
Slibuju, že až bude na Doupěti nějaká hra, která se mi bude líbit (jako Northlands - ty jsem bohužel prošvihnul) tak si ho určitě koupím (poprvé).u/quote]

Přidávám se k poděkování za pochvalu. O pravidlech jsme se s Petrem bavili už kdysi, ale až nedávno jsme to dovedli do konečné podoby. Jsem opravdu rád, že se pravidla zdají dobrá - popravdě jsou uplatňována už dlouho, přestože nebyla nikde formulována.
A co se týče toho, co Petr říkal o uzpůsobování fóra ku obrazu našemu: je to přesné, jde nám o to, aby Doupěcí fórum bylo ideální místo pro setkávání všech hráčů. Fórum je takové malé dítko, které právě učíme mluvit a chodit a těšíme se na školní docházku, stejně jaké náročné období puberty. Nakonec třeba fórum dospěje a to je cílem našeho snažení... eh to byla ale metafora :).

PS Doupě určitě vyzkoušej - pevně věřím, že nebudeš zklamán;).
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 28. 9. 2005 08:04

ViKKi píše:PLS help!! hledam web hosting na mod na Mafii ( zatim sme na http://pilsenmod.wz.cz ). kdo vi at odpovi

Pokusím se vyzjistit možnost hostování na Doupěti, ale bohužel nejdříve tak příští týden. Určitě se pak ozvu.
Petr Kolář - Doupě.cz

I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 29. 9. 2005 07:12

2SCobra:Doupě určitě vyzkoušej.Já si koupil první čislo jen pro to,že jsem zrovna neměl co číst.Pak jsem si řekl,že ještě jedno číslo mě nezabije a teď ho kupuju zásadně s DVD.Myslím,že stojí za to.Já jsem totiž "př*****ý žid" a jen tak u něčeho nezůstanu :D :mrgreen:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 10:53

jezek píše:2SCobra:Doupě určitě vyzkoušej.Já si koupil první čislo jen pro to,že jsem zrovna neměl co číst.Pak jsem si řekl,že ještě jedno číslo mě nezabije a teď ho kupuju zásadně s DVD.Myslím,že stojí za to.Já jsem totiž "př*****ý žid" a jen tak u něčeho nezůstanu :D :mrgreen:M/quote]

U mě je jeden problém. Odebírám totiž Level, který mi po stránce informací i designu vyhovuje a nehodlám to měnit. To by nebylo ani tak zvláštní, jenže kvůli hrám kupuju docela pravidelně ještě všechny ostatní časopisy, takže se musím opravdu rozhodovat, jestli ta hra, kterou přikládají jako plnou opravdu stojí za to.

Á, zrovna přišel Level, je tam jako plná Posel Smrti. Bohužel adventury moc nehraju, takže nic pro mě.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 30. 9. 2005 11:14

Vždyť nemusíš kupovat verzi s CD nebo DVD,ale čistý časák.Ta cena Ti už moc rozpočet nezatíží.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 11:46

jezek píše:Vždyť nemusíš kupovat verzi s CD nebo DVD,ale čistý časák.Ta cena Ti už moc rozpočet nezatíží. /quote]

No jo, jenže mě to přijde potom vždycky škoda, že sem si to nekoupil i s DVD :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 30. 9. 2005 14:39

Cink! Diskuse o hrách k časopisům přesunuta do hráčského doupěte. A vyřizuji přitom pozdravení i od Davida ;)
Petr Kolář - Doupě.cz

I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.miša 30. 9. 2005 15:27

...rád bych se vrátil a vyjádřil se k pravidlům herního fóra Doupě. Velice mě potěšila a jsou sestavena velice citlivě. Jsem rád, že zde vše udržujete v jakýchsi vymezených mantinelech. Má to zde ÚROVEŇ!

Tak je to samozřejmě také zásluha lidí, kteří to tu navštěvují :)
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlanWake 30. 9. 2005 15:31

Lépe bych to asi nevyjádřil. Hlavně tu poslední větu. ŁOŁ
AlanWake
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka