Michal Safranek: Kul. Je mi naprosto dokonale jasny, ze Pan Nejvyssi nas ma dokonale v pazi. Je mi dokonale jasny, ze jako Pan Autor nas mas v pazi taky - par jedincu bojujicich proti reklamnimu zverstvu vs. masa, co stejne neinstaluje adblock stejne nikoho nezajima. Jen vez, ze tvuj pristup k tomuto tematu je opravdu amaterismus nejhrubsiho zrna a je uplne jedno, ze ten web je neplaceny uzivateli. A jestli to, co priznal Marek Lutonsky je pravda (holy *****?), tak jsou veskere tve prispevky dokonale beze smyslu a jenom tady zbytecne zvysujes treni.
Zapracovat na komunikaci.
Kemo, my na nicem zapracovat nemusime, vy se mate snazit, at jste cteni. A ctenost rozhodne nezvysite bloknutim clanku pro uzivatele s AdBlockem. Prej zapracovat na komunikaci.
Jsem na tomto foru a doupe ctu uz opravdu hodne dlouho - nicmene co se deje ted je cesta do pekel a muzes si to obhajovat "neposlusnymi ctenari jako je treba Darwel" do aleluja. A jak rika Scobra, kdybych doupe necetl vetsinu sveho zivota, tak se na nej uz hodne davno vykaslu, protoze ten web sel do haje. A oproti tomu, co si myslis, to co tu pisu neni hate na doupe jako takove, spis na smer, kterym se ta stranka vydala. Rekneme, ze slovo "zklamani" asi vyjadruje moje pocity ohledne doupete.
Jo a BTW, taky stoji za zamysleni, proc sem, do tohoto threadu a do tohoto fora vseobecne pisou asi tak ctyri lidi.
Lo!Zza: Ano, maji, ale urcite muzou delat neco pro to, abych si ten AdBlock vypnul. Konkurecnim webum uz se to povedlo, doupe zavedlo jeste tvrdsi reklamni politiku, tudiz se muze jit treba bodnout.