Jak vy*ebat s návštěvníky - level doupě.cz

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 2. 2015 09:20

Na YT jsem stejně nikdy moc nechodil, takže to problém není. Akorát ušetřím čas a neuvidím nějaký cool lets play.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod turkish007 18. 2. 2015 14:04

Tak si kupujte Level nebo Score v tištěný podobě a na tyhle stránky nelezte. Hlavně všechno zadarmo, to chce každej čech. Ten kdo píše ty články a stará se o web má finance hlavně z reklamy a od sponzorů a tím, že si člověk vypne AdBlock jim aspoň trochu pomůže. Jo, je to otravný, ale buďte rádi, že za články neplatíte penězi, ale pouze tím, že kliknete na křížek u vyskakovací reklamy. Já si takhle dobrovolně vypnul Adblock na Games.Tiscali i na Hrej.cz. Vyloženě posílat peníze se mi nechce a když jim pomůžu aspoň touhle formou, tak proč ne.
Gaming PC [i7-8700K, GTX 1080 8GB, 16GB DDR4, 500GB SSD, 1TB HDD]
Notebook Lenovo Y500
iPhone 6S 64GB
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod rejca 18. 2. 2015 14:18

Jestli se nepletu, tak se jim pomůže jen tím, když se na onu reklamu klikne. Což dělá asi minimum lidí.

No, takže dle logiky zde diskutujících, kdo nekliká na reklamy na doupě je příživník a neměl by si články číst. 8-)
rejca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 18. 2. 2015 14:29

Zobrazena reklama je taky reklama, nejde jen o kliknuti.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod rejca 18. 2. 2015 14:42

.soul píše:Zobrazena reklama je taky reklama, nejde jen o kliknuti.

OK
rejca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Cru4l 18. 2. 2015 17:27

Nevadí mi malá reklama. Nevadí mi ani reklama větší. Vyloženě mě irituje řev zvuku reklamy. Na Doupě koukam z vícera PC. Ale na mém osobním adblock prostě nevypnu. Dá se to obchcat a to mi stačí. Bohužel tahle forma reklamy je moc agresivní. Doupě číst nepřestanu, ale že by úroveň článků byla nějak zásadně vyšší než na amatérských webech? To zase ne. A srovnávat to se zahraničními weby je uplně blbost. Ad nákupu papírových časopisů - a tam reklama není? :P Pokud si pamatuju, tak to dohromady bylo několik stran reklamy! A tam si ten časopis člověk vyloženě zaplatí... Takže to je irelevantní poznámka.
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 2. 2015 21:06

turkish007 píše:Jo, je to otravný, ale buďte rádi, že za články neplatíte penězi, ale pouze tím, že kliknete na křížek u vyskakovací reklamy. Já si takhle dobrovolně vypnul Adblock na Games.Tiscali i na Hrej.cz. Vyloženě posílat peníze se mi nechce a když jim pomůžu aspoň touhle formou, tak proč ne.

Proč bychom měli být rádi? Peníze jsou přece ideální prostředek na zaplacení.

Proč bychom to vůbec měli platit? Vydavatel nebo herní obchod může mít svůj herní web a to klidně stačí.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod turkish007 19. 2. 2015 20:39

Cru4l píše:... Ad nákupu papírových časopisů - a tam reklama není? :P Pokud si pamatuju, tak to dohromady bylo několik stran reklamy! A tam si ten časopis člověk vyloženě zaplatí... Takže to je irelevantní poznámka. ...

To sice ano, reklamy jsou ve všech časopisech, ale rozhodně to není tak otravné, jako když vám z ničeho nic vyskočí na monitoru velký okno, zapne se video a začne to nehorázně řvát. U papírových časopisů se to zatím stát nemůže.

tdjohn píše:... Proč bychom to vůbec měli platit? ...

Mě přijde celkem normální, že za dobře odvedenou práci dostane člověk zaplaceno. Je to i určitá motivace. Nehledě na to, že provoz webu něco stojí a pokud nemá web vedlejší činnost v podobě třeba toho e-shopu, tak někde jinde ty peníze musí vzít a není nic lepšího, než kdyby ty peníze vzal díky svému obsahu. Ale to je pouze můj názor.
Gaming PC [i7-8700K, GTX 1080 8GB, 16GB DDR4, 500GB SSD, 1TB HDD]
Notebook Lenovo Y500
iPhone 6S 64GB
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 2. 2015 20:53

Přesně tak, za dobře odvednou práci by člověk měl něco dostat. Weby u nás jsou ale obecně jsou velmi špatná práce a dokud jsou zadarmo, tak můžou fungovat. Nikdo normální by za takovou kvalitu nic neplatil. To je obecně problém webu, protože tam píše kdokoli. Ono je to podobné jako s naším školstvím. Nejsou tam žádné peníze a kvalita a to příláká akorát lemply, kteří tam učí. Také nemůžeš dnes chtít za podobnou kvalitu platit.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 3. 3. 2015 10:12

Lidi, jste přihlášeni tady na fóru? Přihlašte se i na doupěcí stránce a uvidíte všechno. Ať už máte ad-block nebo ne aktivní.
Zkoušel to vůbec někdo?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod X 5. 3. 2015 04:33

jezek: To je samozřejmě nesmysl, žádné přihlášení na fórum Doupě vám nepomůže, je to pouhá lež.

Chodit na Doupě a číst si celé stránky i se zapnutým AdBlockem (Plus) samozřejmě jde jednoduše. Doupě má na svých stránkách JavaScript, který zjišťuje, zda máte zapnutý AdBlock (Plus) a v takovém případě vám do adresního řádku vašeho prohlížeče dopíše: /?adb=1 a poté pošle na cenzurovaný článek (pouze titulek). Stačí tedy před příchodem na Doupě vypnout ve vašem Net prohlížeči JavaScript. Pokud už jste na Doupěti, pak v adresním řádku smažte onen přídavek: /?adb=1, zakažte JavaScript a stránku nechte znovu načíst.

Na Firefoxu (používám verzi: 3.6.28 + CZ ) jde JavaScript zakázat například: pomocí plug-inu Toolbars Buttons (mám verzi 0.6.0.8) a jeho tlačítka (přepínače): Toogle JavaScript On and Off (zčervenání po kliku značí vypnutí / off). Další možnost existuje nejspíš pomocí plug-inu: No Scripts (nepoužívám). Naopak script: Greasy Fork do plug-inu GreaseMonkey se mi neosvědčil, u mě nedělal nic ...

snap0004235.jpg
Naposledy upravil X dne 5. 3. 2015 23:01, celkově upraveno 1
X
First Blood

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 3. 2015 08:07

Nějak zásadněji neřeším reklamy a i když je to přinejmenším OTRAVNÉ :!: tak to většinou přejdu zasyčením a rychle klikám na forum.

Nicméně se přidám a říkám své NE - je to zhovadilost a prasárna nejhrubšího zrna.

Vždy jsem měl doupě za to nej, co se dá na českém internetu sehnat, bohužel hráči stárnou, zarytí srdcaři už mívají jiné priority a ti velikáni, zakladatelé už nemají zapotřebí bojovat za cizí věc (kdysi tu svou) a ten zbytek ... ten je úplatný reklamou (ziskem).

No což, lepší už to nebude a nezbývá, než vzít do ruky ovladač a trochu si zahrát.

DOUPĚ jdeš do h.a.j.z.l.u.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod xdanik 5. 3. 2015 19:54

Další možnost je nahradit "?adb=1" parametrem "?add=1" - web si myslí že jste článek sdílel na Facebooku a pustí vás k článku :)
xdanik
First Blood

Odeslat příspěvekod X 5. 3. 2015 21:10

xdanik: To nepomůže, protože JavaScript si to překontroluje a stejně si add přepíše na své a obsah (kromě titulku) zakáže ...
X
First Blood

Odeslat příspěvekod Naryan 10. 3. 2015 17:54

jakykoliv clanek jde precit pouze, kdyz je nekdo prihlaseny, at je adblock zapnuty ci vypnuty, tak se stejne nenacte, pouze viz prvni obrazek
Naryan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka