On je tady možná trochu problém všeobecně v propojení. Kluci, kteří tady udržovali styky s komunitou byli s doupětem od začátku a vnímali ho jako svoje dítě. Stejně tak i fórum a mezi diskutéry a redakcí byl určitý vztah. Případně se redaktoři verbovali z fóra. Kluci ale poodcházeli za lepší prací, k jiným webům a už se na tuhle skutečnost nenavázalo.
Osobně se mi líbí třeba přístup Gematsu (
http://gematsu.com/?s=open+forum), jen by se to muselo prolinkvat na fórum.
(tenhle text není omluva, pouze konstatování)
-- 28. 8. 2015 07:21 --Lo!Zza píše:Lidi uz jednoduse prestalo bavit sem chodit protoze se tu resi jenom 3 veci - Konzole vs PC, Konzole vs Konzole a PCho problemy, s tim, ze ani jedna kategorie se absolutne nikam neposunuje. Kdyz prijde nekdo s necim novym tak se mu v lepsim pripade na to vyserou v tichosti a v horsim mu napisou, ze mu na to serou. Driv jste si delali akce a seslosti ne? Lidi z toho proste vyrostli a uz je to nebavi. Nechapu jak to muzes hazet na triko magazinu, kdyz jsou to 2 ruzne veci.
Je to fakt. Spoustu věcí jsme tady dělali sami, ale taky Pettka s Dawem dělali hromadu soutěží, které jsem po nich jenom přejal.
Jinak srazy v Ově pořád jsou. Když jsem to přestal organizovat (prostě už je v bytě dítě a je ho problém uvolnit na 2 noci pro partu gamerů), tak to trochu stagnuje. Poslední scuk ale byl v prosinci nebo v lednu v hospodě. Sešlo se nás tuším 7.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL