Milí Mišáčku, volím familiární oslovení, bo jsi se svými neuvěřitelnými komenty (a následně smazanými) stal nedílnou součástí doupě rodiny

proč
To že zde tvrdé jádro doupěte nastavuje nezištně zrcadlo "redakci" a ta se skrze svého pochopa (tebe) staví k celé věci jak se staví je prachsprostá zhovadilost a vypovídá to mnohé o tom jak se k tomuto bývalému klenotu na české scéně stavíte.
Víš, vůbec mě nezajímá, že máš problémy s tím se uživit, stále tu meleš něco o penězích, pak něco o špatném a neefektivním profinancování a v závěru nezapomeneš zdůraznit něco jako peníze za špatně odvedenou práci a právo na ně. Jsi tak arogantní, že ti není blbé přitáhnout a vyzvat uživatele, aby ti pomohli táhnout tuto kárku hnoje svou vlastní produkcí úplně zadarmo a dát ti tak vydělat.
Nikdy jsem si nemyslel, že se budu poohlížet po jiných webech, bo právě výjimečnost zdejší komunity mě táhla, rozmanitost a různorodost nabízela rozhled všem uživatelům napříč systémy.
Jsem tu od samého začátku a směle se řadím mezi ty, co to tu formovali a utvářeli (stranou falešná skromnost), stejně tak jako mnoho dalších .... sakryš, kolik konstruktivních debat tu proběhlo, kolik hráčů na té nejvyšší úrovni všech systémů, kolik sakra hodnotných příspěvků, kolik zkušeností, byly by z toho parádní memoáry
Bylo to dobrých 10let s mnoha dobrými lidmi/hráči, díky za ně

ale nic velkého se zas tak neděje, čas plyne, věci se mění - někdy k lepšímu, jindy k horšímu.
PS: mimochodem "šéfredaktorovi"

M. M. jsem psal, neměl ani tu drzost mi odepsat.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.