Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Argument na neexistující problém. Pokud bych nemohl používat adblock na sajtu, která má hýbavé (a ještě k tomu ozvučené) reklamy všude kolem dokola, tak bych tam jednoduše nechodil. Mám docela rád kontrolu nad svým prohlížečem a nad tím, co mi do toho prohlížeče teče. Reklamní data, která velmi často obsahují různé tracery, mým favoritem rozhodně nejsou. I přes adblock stále můžu fungovat jako aktivní fanoušek a sdílet zajímavé články, čímž rozšiřuji uživatelskou základnu sajty. A že jsem to tak dělal..soul píše:No tak jestli si pouzival adblock, tak jim muze byt uplne u prde*e, ze odchazis . Pouzivas sluzbu nabizenou vymenou za zhlednuti reklamy a ty si ty reklamy vypinas, tzn. ty jsi doted vy*ebaval je a jeste si stezujes, ze se zacli branit.
Sasakr píše:Mobilní verze?
tdjohn píše:Jak píše .soul. Reklamy mě nezajímají a sledovat je nebudu nikde a nikdy. Pokud se někdo rozhodne, že mi pak nic neukáže, je to jeho věc. Třeba na Youtube už skoro nechodím, protože jsou tam občas reklamy i ve videu. Takže buď bez a nebo nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků