Zdravíčko, koukněte na titulku Doupěte, hodně se nám proměnila
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Blbě zobrazuje, to má být normálně napravo a vedle toho dva články. Jinak já s tím vlastně nic společného nemám, jen upozorňuju
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Neblokujete náhodou reklamu? Jestli ano, první chyba je na vašem přijímači, to asi opravovat nebudeme Druhý obrázek je správně, vpravo dole mají být textové reklamy, které se ale ukazují jen někdy.
To mi nevadí, mi nesedí ten dláždicový design. On vypadá dobře, pokud je ta plocha jednobarená nebo má těch barev málo. Ale když to hýří barvama, je to pro mne o hledání. Takže se na to raději vybodnu...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji! PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
Supr, na doupě jsem chodil velmi rád - kvůli přehlednosti a tmavě modré barvě. Seriously, dlaždice místo klasického top-to-the-bottom designu jsou krok zpět. A bílý font na tmavé barvě je jednoduše přehlednější a kontrastnější... Třeba konkurenční games.tiscali.cz mi příjde z českých herních webů po transformaci doupěte nejspíše nejpřehlednější a graficky nejvyspělejší.