nasiel by sa tu aspon jeden cloviecik co to vie dost dobre hrat a vedel by mi poradit????plosim...
<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
Skvělá zpráva, na http://www.cernyrytir.cz šly ceny dolů, nejlevnější balíček za 69kč. S tím že koruna posílila šla cena karet dolů, hned jdu objednávat.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
potreboval by som niekto aby mi pomohol zo sliver-deckom ale nemienim to hrat profesionalne. len tak pre haluz....
<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
Sliveři jsou takový pěkný zvířátka který maj schopnosti all slivers have .... třeba trample nebo haste nebo +1/+1 a jiný. Dragone záleží na tom co chceš aby ti ty sliveři dělali. Jsou různé druhy třeba já mám jednoho slivera a ten dá za tapnutí každýmu sliverovi že musí discartnout kartu a hned po tom co jí diskartne musí zaplatit 2 životy
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
hmm to b sa mi hodilo...ja by som chcel asi hlavne na damage takze cervena farba a na zvysenie atributov takze zelena lenze ZATIAL som si kupil len 2krat tournament deck cerveno bielo zelene takze nic moc a neviem kde zohnat samostatne karty.....asi s tym potrebujem help
a z toho cerneho rytiera da sa to kupovat cez net??