Magic the Gathering

O profesionálním hraní a hráčích

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 11. 2007 16:11

znate magic online? dost dobry na zapareni onlajn s hraci raje se tenth serie
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 29. 11. 2007 16:35

jj znám ale kde se to dá stáhnout a jestli to oůjde na windows 98??
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 11. 2007 17:32

na ofik webu wizardy ty co delaj magici ja sam to obcas hraju pac me magici bavi mam hafo karet custom decky samozrejme z utleho mladi :)

klient ma tak 600 mega je to free hraje se tenth serie ta nejnovejsi perfektni interface perfektni ovladani a realnej vzhled karet :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 29. 11. 2007 19:30

Hele to nevypadá špatně...asi si to stáhnu, Jo a jinak jaký máš edice já mám teď tu nejnovější a jmenuje se Lorwyn
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 11. 2007 20:37

rozhodne stahni pro fanouska magicu povynost hlavne kolikrat se hrajou vytecne hry ..

jinak mam 3 hraci decky jeden jen cernej druhej cerveno bilej a treti modro zelenej + stovky karet

edice mam Torment ,scourge ,odyssey,judgment,invasion,apokalypse

mozna jeste naky mam to tak ruzne boost packy treba ze scourge z tormentu mam dva start packy ale to nejsou start packy jako takovy pac sou urceny pro experienced hrace .. mam hafo rare common uncommon samozrejme :) mam vse vlastni buildy a nejvic pysnej sem na svuj cernej balik ten proste zboznuju...

jinak bych pokecal o te nove serce tenth edice ktera se hraje onlajn .. je to velmi zajimavy .. akorat me prijdou malinko nejsilnejsi bily kteri sou vazne moc silny s mass healem :) cerny sou supr a taky me srali modraci cerveny sou proste klasicky nukeri s mass haste silnyma levnyma unitama

btw karty neprodavam /neprodam oni sou tak krasne ilustracne delany ze se jich zbavovat vazne nebudu i kdyz to nehraju

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 11. 2007 20:40

jezek píše:Tak všechno jde namíchat.4x kartu na promíchání balíku a vytáhnutí jedné do hry...d/quote]

to delaj jen modry ne?

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 29. 11. 2007 20:51

No hele já mám kartu Day of The Dragons: všechny potvoty se removnou a daj se místo nich 5/5 červený draci
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 11. 2007 22:08

husta karticka :p

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 30. 11. 2007 06:10

Hele a pak tu mám ještě Razia, Boros Archangel a její cena je sice 75 kč ale je husta pak sem napíšu co dělá
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 30. 11. 2007 20:16

Tak jo lidi, právě jsem vyměnil toho Archangel za celej balík který má cenu 800Kč. Jo a jinak viděl někdo z vás celej rare balík??
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Dragon King 30. 11. 2007 22:06

a ja mam Genju of the realm dost dobra multicolor karta za 5 many z basic landu spravi 8/12 legendarny spirit s trample na kolo a na konci kola si ho z pohrebiska mozes vratit do ruky....TO JE MASO :D
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 1. 12. 2007 07:51

JJ to je maso. Jinak včera mi mamka domů přinesla nějaký karty a čuměl jsem co tam bylo. Byl tam Demnation to jsou vrata, pak tam byly obě dvvvě Akromy a pak tam bylo ještě karta s cenou 15000Kč a jmenuje se Black Lotus
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 1. 12. 2007 13:42

15k? mazec

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 1. 12. 2007 14:04

to je ten artefakt?, nejni to nahodou najdrahsia karta z MTG vobec?
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Coft 1. 12. 2007 18:27

Jj je to tak. Je to prostě náhul věcička ale nehraju s ní a navíc jí mám v plánu dát do aukce a peníze který za to dostanu tak ty použiji na koupi nových balíčků a karet
Coft
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka