jezek píše:Ty se toho chceš zbavit?Já si balíky a některé karty nechal a některé nosím pořád v peněžence.p/quote]
Nějakejch asi jo, ale tak 300 si jich nechám...možná.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
jezek píše:Ty se toho chceš zbavit?Já si balíky a některé karty nechal a některé nosím pořád v peněžence.p/quote]
Coft píše:Hele lidi nedávno jsem dostal kartu Mortal Combat a má skvělou schopnost. Když máte 20 karet ve svým hřbitově tak jste vyhráli hru. Jo jinak a mám nějaký sranda-balíky ve kterých je třeba karta little girl a dělá půl damage a její obrana je též půl
jezek píše:Mi se líbila jedna,nějaká čůra,t¨které měla protekci na tu barvu,kterou měl protivník na sobě.
Jinak se mi hrozně líbily Portály,škoda,že s nima nešlo hrát (já vím,všechno mělo malou sesílací cenu),tak jsem si nakoupil aspoň pár jejich landů..a/quote]
budinsm píše:Mozna brzy prodam vsechny svy karty pac uz to nehraju mam toho celkem dost a driv sem docela jel na turnajich po Praze, Liberci, Hradci... Mistni turnaje byla pohodicka jen pro zkusene: mam tu Madness celej Modro zelenej ... a mam i Zeleno Cervenej... pak jeste naky baliky Life deck behem 4kol nekonecny zivoty a v sestym kole vyhra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků